Jump to content
IGNORED

Przenośny sprzęt grający do 25000 zł

Rain

Recommended Posts

Witam, jaki przenośny sprzęt grający do 25000 zł?. Zastanawiałem się nad AK240 i Ultrasone Edition 5 lub Piano Forte X-G. Czy to dobrze zagra? Jak długo (ile godzin) posłucham wysokiej jakości muzyki na takim sprzęcie (po każdym ładowaniu do pełna…)? Czy może doradzacie coś innego lepiej grającego? To mój trzeci zakup tego typu sprzętu. Pierwszy to Iriver S10 2GB Black i słuchawki do niego dodawane pograło to u mnie około ponad pół roku ale dźwięk był z tego dla mnie bardzo kiepski. Postanowiłem, że sprawię sobie coś extra i szarpnąłem się na sprzęt za około 2500 zł (Cowon S9 i Shure SE 530 PTH) dźwięk był dla mnie w miarę dobry. Teraz sobie myślę, że nie będę marnował pieniędzy na coś co pewnie znowu mnie nie zadowoli a myślałem o np. AK100 + IE800… podobno 2x wyższa cena nie oznacza, że dźwięk będzie 2x lepszy :(

I teraz pytanie czy taki Hi-End sprzęcik naprawdę dobrze gra czy dźwięk mnie zadowoli?

W domu używam sprzętu używanego za około 16000 zł który podobno gra jak nowy za około 50000 zł i szczerze powiedziawszy jestem raczej zadowolony z dźwięku, ale pod warunkiem że gra muzyka z dobrze nagranych płyt CD i to całkiem głośno.

Czy będzie to duży przeskok jakościowy od tego co gra mi w domu?

Doradźcie coś PLZZZZ.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.