Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 300zł

Sajgoiniarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, z przykrością muszę stwierdzić że dobiegł końca żywot moich senków HD449 i wypadałoby je zastąpić. Słucham głównie soundtracków z gier i filmów, więc słuchawki muszą być solidne na każdej wysokości. Bardzo by mi zależało na dźwięku podobnym do śp. hd449, zwłaszcza chodzi mi o naturalność, ale o lepszej jakości wykonania, gdyż tamte były dosyć kruche, a po 3h siedzenia w nich bolały mnie już uszy, które dodatkowo w ogóle nie oddychały. Chciałbym żeby sprawdzały się one równie dobrze w domowym zaciszu jak i na hałaśliwej ulicy. Zależy mi na konstrukcji zamkniętej, ale na tyle żeby było conieco z otoczenia słychać, tak żeby mi w nekrologu nie musieli napisać że zabiły go słuchawki, bo nie usłyszał hamowania. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

https://www.audiostereo.pl/topic/115141-s%C5%82uchawki-do-300z%C5%82/

Nie ma w tej cenie takich sluchawek. Bardzo fajne sa JBLe . Na halasliwej ulicy pelna izolacja tylko bose powyzej tysiaka. Piszesz o izolacji halasu z ulicy a z drugiej strony chcesz by slychac hamowanie(ja wolalbym sie rozgladac). Popatrza JBLe fajny bas srednie rowniez gora troche ucieta ale nie syczy.Nie zakryja calych uszu ale po kilku dniach chodzenia sie przyzwyczaisz. Zreszta niech sie inny wypwiedza a potem tak jak ja spedz kilka godzin w jednym potem drugim sklepie, pomecz sprzedawcow i posluchaj wszystkich. Najczesciej juz sa osluchane wiec bedziesz wiedzial jak beda graly 3 dni po zakupie.Tylko wez chystecz jonsona do odkarzania. zwroc uwage jeszcze na ten model DENON AH-D321 na alledrogo sa ale slyszalem ze sporo podrobek. Pewnie Ci nie poradzilem bo nie sa to sluchawki po calosci zakrywajace uszy, ale naprawde to kwestia przyswyczajenia.

Ja bym był za

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale oczywiście przymiarka i test będą najlepsze :)

Osobiście nie pojmuję tej dziwnej mody na słuchawki nauszne na ulicy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zakupiłem już sluchawki, a wam dziękuję za wypowiedzi. Zdecydowałem się jednak na całkowicie zamknięte i tłumiące. Co do mody na nauszne słuchawki na ulicy, to po prostu nauszne otwarte są dla mnie średnio wygodne i nie lubię jak mi się muzyka miesza z otoczeniem, a dousznych nie mogę używać.

Może nie zauważyłem że to używane, chodziło tylko o przykład tego modelu. Wyglądają jak nówki nie śmigane ;)

To duże słuchawki, jak tylko nie noszą rażących śladów użytkowania to po dokładnym odkażeniu są zdatne do użytki ;)

Nawet w sklepach zawsze są modele na ekspozycji, setki ludzi mają je w rękach czy na uszach a później te ostatnie sztuki ktoś kupi i jeszcze się cieszy bo dostał fajny rabat ;)

Krzaku666 masz racje ale jeszcze lepszy numer robia w mediamarkt i pewnie w innych ciucholandach. Nikt nie pisze ze np moje sluchawki douszne marshalla( kupione z sentymentu ) gdy je oddalem zostaly naprawione na sklepowym serwisie zapakowali i dalej ida jako nowki na sklep. Dlatego warto odkazic poduchy jonami srebra. Ja tak robie z ciuchami na motor. Wkladam wyjmuje i sa bez bakterujek:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.