Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsza kobieta świata

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś zawsze mi się kojarzy ta pani z takim zwierzęciem :-)

107566_lama.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Tak wygląda najpiękniejsza kobieta na świecie jeśli można taką wybrać ;-) na pewno nie ta pani lama która wybrał... no właśnie kto ją wybrał?

Monica_Bellucci_061.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Faktycznie - brak miejsca na wąsy:(

Wąsa ma zgolonego :-) piszemy o pani lamie tak? ;-)

No nie - zaraz 747 wstawi tu Huynę ...

I Kaczyńskiego ...

A piękno

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

też się starzeje

Brigitte-Bardot-1.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niedokładnie.

Taka ich uroda. Meksykanki i panie z kruczoczarnymi włosami niestety mają ten problem. Może są amatorzy? ;-)

Eee, to już szybciej ona (o ile w ogóle można wybrać taką naj):

charlize_theron1_300_400.jpg

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Taka ich uroda. Meksykanki i panie z kruczoczarnymi włosami niestety mają ten problem. Może są amatorzy? ;-)

Znałem kiedyś taką kobitkę - koleżanka z pracy. Nogi miała, jak ta Twoja lama. Na pytania dziewczyn, czemu ich nie ogoli w cholerę, otrzymywały zawsze odpowiedź:

- Nie da rady. Mojego chłopa to strasznie kręci.

Czyli - amatorzy są!:) Choć mnie lekko mdli.

Znałem kiedyś taką kobitkę - koleżanka z pracy. Nogi miała, jak ta Twoja lama. Na pytania dziewczyn, czemu ich nie ogoli w cholerę, otrzymywały zawsze odpowiedź:

- Nie da rady. Mojego chłopa to strasznie kręci.

Czyli - amatorzy są!:) Choć mnie lekko mdli.

I dobrze :-) jeden lubi śledzie, drugi jak śledziem jedzie :-) jakby wszyscy mieli ten sam gust to byśmy non stop za łby się brali ;-)

Czy mi się wydaje, czy na pierwszym zdjęciu pani lama ma soczewki kontaktowe...?

Wąsa nie zauważyłem. - Józwa, gdzie go widzisz?

Powrót po dłuższej przerwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.