Skocz do zawartości
IGNORED

Co kupić po Radmorze 5102

Jaromir Grom

Rekomendowane odpowiedzi

Kusi mnie napisać: cokolwiek.

Bardziej precyzyjnie kup sobie jakiegoś japońca, który gra stosunkowo ciepło.

Myślę, że na początek świetny będzie Philips fa-960 lub fa-860. Jeżeli masz wersje 8ohm kolumn, to zdecydowanie kup Hitachi HA-007.

Poza tym może Sony serii ES(jaśniejsze brzmienie)

Wyboru masz od cholery....

Muzyka jaką słucham to :rock,pop,disco,dance,elektro.Chciałbym usłyszeć więcej szczegółów w słuchanej muzyce i usłyszeć więcej środka niż obecnie.Pokój w którym słucham muzyki ma powierzchnię 12m2.Pokój będę wytłumiał,budował rezonator/y ,ale najpierw muszę ogarnąć temat takich zabiegów.

Moje kolumny Tonsil Sonata 160W mają "prawdziwej" mocy 70W ,4-8 Ohm,35-22000Hz.

Jako odtwarzacza muzyki używam komputera.Karta dźwiękowa jaką posiadam to TerraTec SixPack 5.1+ jest to odpowiednik karty Santa Cruz.

Posiadam też bardzo leciwy wzmacniacz Fisher CA58 ,ale ten w porównaniu z Radmorem gra kiepsko.Kolumn na razie nie będę wymieniał.

Zostaw tego Radmora i kup CD na początek a jak chcesz już zmienić Radmora to odsłuchaj ten nowy zakup bo potem będziesz pisał, że Ci bas wcięło.

Nawet nie myślę o pozbyciu się Radmora.Radmor to kawał historii,zabytek no i ten jego wygląd.

Zakup CD mnie nie interesuje.

To dokup DAC jak słuchasz plików a jak już coś to Radka wymień na samym końcu.

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Chcę kupić nowy wzmacniacz ,ale Radmor i tak u mnie zostaje.

Czy chodziło Tobie o coś takiego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nowy wzmacniacz za 400 zl? Idz w uzywany sprzet lub cos w kl D z ebaya na tripath. Nic innego w tym przedziale cenowym konkretnego nie bedzie.

Oj oczywiście chodziło mi o używkę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.