Skocz do zawartości
IGNORED

cenzura prywatnych wiadomości

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj została ocenzurowana moja korespondencja prywatna z uczestnikiem forum-- PROTESTUJĘ!!!!

Gdzie tajemnica korespondencji?

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

https://www.audiostereo.pl/topic/115339-cenzura-prywatnych-wiadomo%C5%9Bci/
  • Redaktorzy

Można poznać szczegóły? Osobiście na przykład, jako moderator, nie mam możliwości nawet spojrzenia na korespondencje forumowiczów, nie mówiąc o "cenzurowaniu". Więc co się stało?

Można poznać szczegóły? Osobiście na przykład, jako moderator, nie mam możliwości nawet spojrzenia na korespondencje forumowiczów, nie mówiąc o "cenzurowaniu". Więc co się stało?

Wpisałem słowa "audioca-pip-pip.pl" Zostało to wykropkowane

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• Redaktorzy

Widocznie jest jakiś nieinteligentny automat, który automatycznie obejmuje wszystko, co się pisze korzystając z mechanizmów strony. Ciekawe, zwłaszcza że tutaj nie wycięło.

Wycina, wycina:

audio****.pl

Za próbę ominięcia tej blokady dostałem swego czasu bana na tydzień :(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W oryginalnym tekście napisałem ****ocafe.pl , ****=audi

.

Widocznie jest jakiś nieinteligentny automat, który automatycznie obejmuje wszystko, co się pisze korzystając z mechanizmów strony.

A amerykański wojskowy mówił, że żołnierze nie strzelają, tylko drony....

A stary polak: jak nie kijem go, to pałką

Jeśli ktoś wysyła zabójcę, to już nie jest winny?

audio****.pl

Ha! :) Chyba będzie cza zajrzeć na (nie) wzmiankowaną stronę...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Redaktorzy

W oryginalnym tekście napisałem ****ocafe.pl , ****=audi

Nie ma co tam wchodzić. Rządzi tam XYZ Paweł i niestety wielu mądrych ludzi stamtąd odeszło. Nie da się długo kopać z koniem.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Na forum HDTV czarnym np. w regulaminie jest jasno napisane, że nie istnieje tam prywatna-poufna korespondencja.

Ja nawet dostałem punkty karne za wiadmości zawarte w prywatnej korespondencji.

Może tutaj też jest jakiś zapis w regulaminie? Nie sprawdzałem.

no to w ramach testów : audiohobby.pl

to może "drugi strzał": audio****.pl

haha :) a u d i o c a f e . p l :) , brawo dla tej strony bo AS się jej boi :)

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

brawo dla tej strony bo AS się jej boi :)

Tu nie o lęki chodzi.

Myślę, że to rodzaj PRL-owskiego myślenia uniemożliwiał wpisanie adresu.

AS i AC są elementami pięknego bukietu różnorodnych kwiatów internetowej wolności słowa, niektórzy zapominają o tym.

Tu nie o lęki chodzi.

Myślę, że to rodzaj PRL-owskiego myślenia uniemożliwiał wpisanie adresu.

AS i AC są elementami pięknego bukietu różnorodnych kwiatów internetowej wolności słowa, niektórzy zapominają o tym.

"Myślenie" przy użyciu :

ACP Home

You can add/edit and remove bad word filters in this section.

The badword filter allows you to globally replace words from a members post, signature and topic title.

Loose matching: If you entered 'hell' as a bad word, it will replace 'hell' and 'hello' with either your replacement if entered or 6 hashes (case insensitive)

Exact matching: If you entered 'hell' as a bad word, it will replace 'hell' only with either your replacement if entered or 6 hashes (case insensitive)

Strach przed ucieczką użytkowników na inne fora gdzie więcej tej przysłowiowej wolności słowa.

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

Oj Panowie!

Wydaje mi się, że na Forum mamy poważniejsze problemy niż obecność jakichś automatów których działanie można obejść z dziecinną łatwością.

Bo czymże jest mechanicznie działający automat przy mechanicznie działającym moderatorze?

Jestem Europejczykiem.

Ja nie chcę niczego obchodzić,potrafię to czynić- miałem dostatecznie dobre przeszkolenie w PRL-u.

Śmierdzi mi to totalitaryzmem.

• Użytkownicy+

Bo czymże jest mechanicznie działający automat przy mechanicznie działającym moderatorze?

Sądziłem, że chcecie, aby mod był jak automat. Ma być dla wszystkich taki sam, a nie wybiórczy... :)

Sądziłem, że chcecie, aby mod był jak automat. Ma być dla wszystkich taki sam, a nie wybiórczy... :)

Owszem, tego bym chciał.

Natomiast nieczytelność czy też niejasność mojego wpisu wynikła z działania autocenzury.

Na początku było tępym albo bezmyślnym moderatorze ale zaraz dostałbym bana więc poprawiłem.

Mam nadzieję, że teraz już wszystko jasne.

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

Tak, moderatorzy są z reguły głupi. Najpierw są normalnymi forumowiczami. Później gdy zostaną modami, zostają zmuszeni podejmować niepopularne decyzje... Sam widziałeś, ile osób chciało się wypowiedzieć w wiadomej sprawie. Trzeba być głupim, żeby się w to władować... a jednak...

Tak, moderatorzy są z reguły głupi. Najpierw są normalnymi forumowiczami. Później gdy zostaną modami, zostają zmuszeni podejmować niepopularne decyzje... Sam widziałeś, ile osób chciało się wypowiedzieć w wiadomej sprawie. Trzeba być głupim, żeby się w to władować... a jednak...

Nie wiem, w jakiej sprawie, nie śledzę tych rozmów.

A co do moderatorów - powinni się kierować regulaminem i zdrowym rozsądkiem. Tyle.

Ostatni przypadek czyli Sławek to przykład moderatora który zamiast tego próbował naprawiać świat.

To nie jest rola moderacji, ale facet miał silne poczucie misji. Skończyło się awanturą i nic dziwnego.

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

Forumowicze, choć dorośli, to zachowują się często jak dzieci. Niektóre takie cechy mogą być pozytywne, jednak te o której mówię, raczej nie... A mówię o tym, że jak dzieciaka się rozpuści za małego, to późniejsze próby wprowadzania zasad, będą dla niego straszną krzywdą i będzie stawać okoniem. Początkujący na forum, to trochę takie dziecko, które dopiero się uczy.

Forumowiczów traktujemy całkiem poważnie, jednak podlegają oni tak jak wszyscy ludzie prostym mechanizmom. Zobaczcie np. SKY FORUM, jakakolwiek insynuacja i jest ostrzeżenie, wszystkie tematy i wpisy mówiące np. że ktoś kogoś oszukał, są natychmiast usuwane a mod proponuje autorowi iść do sądu. Jak się ma to forum narciarskie? ZNAKOMICIE, wpisów mnóstwo, olbrzymia większość, ściśle związanych z te. Po prostu od początku wprowadzili ostre zasady i się ich trzymają. U nas, rozpasanie jest kosmiczne. Wszelkie próby przywrócenia normalności, gdzie forumowicze nie uważaliby za normalne słów "pieprzysz świnie" kierowanych do innej osoby, są skazane na przegraną.

Znając sposób "argumentacji", czekam teraz na krytykę i sugestię, że porównuje dorosłych ludzi do dzieci.

• Redaktorzy

Ostatni przypadek czyli Sławek to przykład moderatora który zamiast tego próbował naprawiać świat. To nie jest rola moderacji, ale facet miał silne poczucie misji. Skończyło się awanturą i nic dziwnego.

Nie. Sławek po prostu był jedynym wśród obecnych prawdziwym moderatorem z doświadczeniem na innych portalach.

Nie. Sławek po prostu był jedynym wśród obecnych prawdziwym moderatorem z doświadczeniem na innych portalach.

Mam radykalnie odmienne zdanie na ten temat i co więcej - szereg dowodów na jego poparcie. Na pewno chcesz ciągnąć ten wątek personalny? Myślę, że bardziej sensowna byłaby rozmowa o faktach i zasadach

Jestem Europejczykiem.

Tak było Alku do pewnego momentu. Niestety od czasu jak Sławek uwierzył w misyjność powierzonej mu funkcji, zaczął moderować piszących miast ich wpisy. A to już jest cenzura ideologiczna nie moderacja.

W.

Niestety od czasu jak Sławek uwierzył w misyjność powierzonej mu funkcji, zaczął moderować piszących miast ich wpisy. A to już jest cenzura ideologiczna nie moderacja.

No właśnie. Oczywiście wszystko dla dobra już nie pamiętam czego. Forum?

Jestem Europejczykiem.

Ten "prawdziwy moderator" nerwów i krwi ludziom tyle napsuł, że na wołowej skórze by nie spisał.

Zresztą - Forum też udało mu się mocno nadpsuć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.