Jump to content
IGNORED

Wzmacniacz czy amplituner do Dali lektor 6

Xedr

Recommended Posts

Witam mam dylemat odnośnie wyboru sprzęt do Dali lektor6 nie wiem czy typowy wzmacniacz czy tez amplituner. Poprzednio Kd HK 165 teraz coś do 2500? Proszę o sugestie.....

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Możesz kupić Marantz PM17 - będzie optymalny. Albo Rotel RA1060 - 1062 / Tag McLaren 60i dla uzyskania jaśniejszego brzmienia lub Musical Fidelity X-A1 / Nad C372 / Sony TAF700ES dla uzyskania cieplejszego brzmienia.

Hidden Content

Możesz kupić Marantz PM17 - będzie optymalny. Albo Rotel RA1060 - 1062 / Tag McLaren 60i dla uzyskania jaśniejszego brzmienia lub Musical Fidelity X-A1 / Nad C372 / Sony TAF700ES dla uzyskania cieplejszego brzmienia.

Dzięki serdeczne ale wszystkie podane nie są dostępne już w salonach a tylko z drugiej ręki ,wiem ze stary sprzęt to super jakość i wodolejstwo ale cieżko osiągalny w dobrym stanie nie chce ryzykować by kupić a potem się martwić lepiej 24 mc gwarancji

Hidden Content

Witaj,

aby dobrać Ci odpowiedni model urządzenia, potrzeba więcej i informacji.

Podaj jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie zazwyczaj gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu (jasne, ostre, ciepłe, dynamiczne, ...) oraz jakie są Twoje wymagania w kwestii wyposażenia - czy moźe to być klasyczny, dwukanałowy wzmacniacz, czy wymagasz tuner radiowy lub funkcje sieciowe.

Czekam na szczegóły.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witaj,

aby dobrać Ci odpowiedni model urządzenia, potrzeba więcej i informacji.

Podaj jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie zazwyczaj gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu (jasne, ostre, ciepłe, dynamiczne, ...) oraz jakie są Twoje wymagania w kwestii wyposażenia - czy moźe to być klasyczny, dwukanałowy wzmacniacz, czy wymagasz tuner radiowy lub funkcje sieciowe.

Czekam na szczegóły.

Pomieszczenie to 20 m muzyka rozpiętość od Pimk Floyd po Kata oraz czasem coś z dekodera tv wiec misz masz czyli tylko to co się podoba uchu. Co do brzmienia to wzorem dla mnie jest komplet wuja czyli technikę podłączony pod wielkie kolumny tonsila może nieraz zbyt mały bas ale tak super dźwięk. Ci do kwesti wyposażenia to tu tkwi próbkę chce dobra jakość stereo dlatego zrezygnowałem z KD ale chciałbym mieć możliwość swobodnego podłączenia i nie ograniczać się tylko do CD .

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.