Skocz do zawartości
IGNORED

Ptasia grypa w Pasewalku, w Niemczech

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Administracja niemiecka ściągnęła kontenery mieszkalne i wprowadziła kwarantannę kilkunastu osób mających do czynienia z 31 tysiącami zagazowanych indyków. Ja już tam nie pojadę. A o eboli w Afryce trąbią w publikatorach od rana do nocy.Trwa to już kilka dni. Tytułem ostrzeżenia dla grona znajomych, którym życzę dobrego zdrowia. :)

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

https://www.audiostereo.pl/topic/115642-ptasia-grypa-w-pasewalku-w-niemczech/

Nikt się tym nie interesuje, bo ze szczepionką na ptasią grypę wyszła mega wtopa i koncerny medyczne razem z WHO wydymały te durne kraje które to gówno kupiły, Na szczęście Kopaczowa była wtedy ministrem zdrowia a ona zna to środowisko od podszewki bo sama pracowała w tym bajzlu i wie że szczepienia są ch..a warte, kazała im sp...ać, PiSuary podniosły larum oczywiście, bo pustogłowie bezmyślne a potem wszystkie te wydymane kraje ze zdziwieniem pytały, skąd wiedzieliście że to wał i nie kupiliście tych szczepionek? ;-)

Na szczęście jestesmy za biedni na szczepionki na ebolę i może tego tez nie łykniemy chociaż Najmanek to zdecydowany szczepionkowiec, bo siedzi w kieszeni koncernów, może próbować przepychać temat...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

thrak

Takiego steku bzdur to jeszcze tu nie czytałem.

O ile nie ma sklerozy to historia wyglądała tak:

Wybuchła panika w Europie, państwa zamawiały szczepionki tak na poziomie 10% (czy może więcej - tego nie pamiętam, ale liczby szły w milionach) populacji swojego narodu.

Tusk i jego ekipa zamówili....... kilkadziesiąt tysięcy szczepionek !!!!!

Opozycja się dowiedziała w jakiś sposób - może zaczęto tworzyć listy kto dostanie, może ktoś puścił farbę. W każdym razie wpadli w panikę (raczej ich na listach nie było) i podnieśli wielki krzyk (wszak chodziło o ich życie i i ich rodzin)

No i jak się wydało to Tusk nie miał wyjścia, musiał podjąć decyzję o zakupie. Nawet ten otumaniony naród by chyba wyszedł na ulicę jakby zaczęli umierać tysiącami....

No i minister Kopacz dostała misję zakupu, zaczęła od koncernów, a te (WSZYSTKIE) spuściły ją na drzewo. Odpowiedzi były takie, że owszem sprzedadzą Polsce szczepionki ale za półtora roku, za dwa - wcześniej się nie da - bo zamówienia

Próbowała też odkupić od państw zachodnich i tez kupa...

A później okazało się iż to było wielkie oszustwo. A był w tym element i ludobójstwa (pardon nieszczęśliwy zbieg okoliczności) bo do naszych południowych sąsiadów poszły szczepionki zakażone ptasią grypą (bodajże partia 50 tys.).....

Ale sąsiedzi się połapali, koncert przeprosił, sprawie ukręcono łeb.

A w Polsce dzięki temu iż rząd zadbał wyłącznie o swoje zdrowie i bezpieczeństwo olewając własny naród, a cała Europa nie.

Wtedy nikt nie wiedział iż ta epidemia to skok na kasę - wszyscy byli w strachu.I bidna minister zdrowia nie mogła nigdzie kupić ani jednej szczepionki po latach została okrzyknięta bohaterkom co się koncernom nie kłaniała

A CIEMNY LUD ? A CIEMNY LUD TO KUPIŁ - JAK ZAWSZE !!!!

I tak powstają legendy, jak słynnym płocie, pani tramwajarce, itd.

A CIEMNY LUD ? A CIEMNY LUD TO KUPIŁ - JAK ZAWSZE !!!!

A mówią, że to ja jestem specjalistą od teorii spiskowych...

Nie przejmuj się - Tobie też nikt nie uwierzy! :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Wiesz ja stary sklerotyk i cynik...

Kto by mnie tam traktował poważnie....

Ja sam siebie poważnie nie traktuję ;P

Ale spoko z nowym pokoleniem nie będzie takich problemów....

No chyba, że w porę nie zamkną granic, bo wtedy może....... nie być nowego pokolenia...

;P

To go wyślij na kongres państw afrykańskich do..... Łodzi.

(nie żartuję, będzie za parę dni taki)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.