Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki zestaw do pc 2.1 vs 5.1

Ader28

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jestem swiezakiem na tym forum wiec wybaczcie jeżeli coś nie tak napisałem.

A wiec tak chce kupić zestaw głośników do pc budzet do 2.5 tys i zupełnie nie mam pojęcia co wybrać,czy kupić zestaw 2.1 czy kupić zestaw 5.1

Nie jestem melomanem ale jakieś pojecie tam mam interesują mnie następujące zestawy:

Bose companion 3 i companion 5 z dźwiękiem przestrzennym.

Focal xs 2.1

Edifier s760d 5.1

Creative T6

ewentualnie coś z Logitecha

Z tych wszystkich zestawów słyszałem Edifiera i grał naprawdę wporzadku i do tego można podłączyć parę urządzeń na raz i ma wyjście optyczne,plus pilot na kabel i bez kabla.

Bose companion 3 grał całkiem ładnie i czysto jak na tak małe głośniki lecz brak podstawowych wyjść.

Mam dylemat co kupić żeby nie żałować wydanych pieniędzy ,wiec bardzo bym był wdzięczny za porady sugestie doradzenie spojrzenie na to od innej strony a moze ktos ma inne propozycje na sprzęt.

Pokój w jakim miał by być użytkowany sprzęt to około 25m kwadratowych.

https://www.audiostereo.pl/topic/116184-jaki-zestaw-do-pc-21-vs-51/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.