Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do klasyki

Godzilla

Rekomendowane odpowiedzi

a co powiecie o

PIONEER A-109 za 701 zł

PIONEER A-209 R za 782 zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zalecam cierpliowść, czytanie forum, śledzenie allegro, po pewnym czasie będziesz wiedział co dobre i jakim sprzedawcom na allegro możesz zaufać (niezbędna wymiana maili w celu wybadania czy faktycznie masz doczynienia z osobnikiem godnym wplaty na konto), a sprzęt do klasyki jest najtrudniej dobrać, więc powtarzam bez pospiechu

Z kupnem sprzętu przez Allegro może być różnie. Radziłbym zachować ostrożność. Najlepiej, gdy sprzedający jest z tej samej miejscowości i można osobiście odebrać sprzęt, ale z reguły tak nie jest, dlatego dobrze jest dokładnie zapoznać się z opisem aukcji i poczytać komentarze jakie ma sprzedający (ja z reguły unikam sprzedających z negatywami). W razie wątpliwości można zadzwonić do sprzedającego i wypytać o sprzęt oraz warunki transakcji (przy okazji można sprawdzić, czy sprzedający wzbudza zaufanie). Niekoniecznie trzeba płacic przelewem, można umówić się na zapłatę przy odbiorze przesyłki. Trochę ostrożności i szczęścia, a można zrobic dobry zakup :). A i zdecydowanie bez pośpiechu, jak napisał Pierre, co nagle to po diable :).

Ostatnio kupiłem cd przez Allegro i jestem berdzo zadowolony, co prawda sprzedającym był forumowicz, ale przed zakupem nie miałem o tym pojęcia :).

w ogłoszeniach na www.hifi.pl jest A-400X nietunningowany i od pierwszego właściciela :)

Sam sie nad nim zastanawiałem, ale chwilowo troszke finansowo nie wyrobie.

Zdjęcia dostałem, stan wg. mnie bardzo dobry, pudło i papiery też są, także towar raczej pewny, niegrzebany.

Cena 700PLN z możliwością negocjacji - zmieści sie w Twoim limicie.

W.g mnie warte uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.