Skocz do zawartości
IGNORED

Używany wzmaczniacz do ok 1000 zł

Sajmon Jabłoński

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki będzie najlepszy wzmacniacz do tysiaka ? Wiadomo budżet można lekko nagiąć

Ja planuję na 2016 kompletnie zmienić sprzęt audio i zakupić NAD C356BEE i dlatego chciałbym wiedzieć czy używka będzie słabsza lub lepsza niż ten NAD

Wzmak będzie podłączony pod JBL Studio 290 lub Para 11v7 jeszcze nie wiem bo to też ciężka decyzja a docelowo ma grać z Lektorami 8, które zostawię już na dłuższy czas.

Gość numik

(Konto usunięte)

to zależy, słabsza lepsza, jak lubisz NADy Marantz czy Rotel mogą Ci nie podejść, a do tysiaka to chyba faworyci. Jeśli NAD to raczej z PARA niż JBL, to oczywiście moja osobista sugestia, dla mnie 11v7 (miałem kilka lat) biją Jble, wg moich uchów;p;p.

NAD z Lektorami też ok para, więc jak możesz pojechać cały 2015 na tym co masz nie wyrzucałbym kasy na używkę, ale nie wiem co masz :).

to zależy, słabsza lepsza, jak lubisz NADy Marantz czy Rotel mogą Ci nie podejść, a do tysiaka to chyba faworyci. Jeśli NAD to raczej z PARA niż JBL, to oczywiście moja osobista sugestia, dla mnie 11v7 (miałem kilka lat) biją Jble, wg moich uchów;p;p.

NAD z Lektorami też ok para, więc jak możesz pojechać cały 2015 na tym co masz nie wyrzucałbym kasy na używkę, ale nie wiem co masz :).

Muszę kupić na 2015 jakis wzmak pod ww kolumny bo w 2016 napewno kupię nada i lektory

Myślę, że kupno c355 mogło by załatwić sprawę wzmacniacza i na 2016r :) To tylko przeczytana opinia ale podobno od 356 dźwiękowo się nie różni, a jednak jest trochę tańszy.

Gość numik

(Konto usunięte)

Muszę kupić na 2015 jakis wzmak pod ww kolumny bo w 2016 napewno kupię nada i lektory

wiesz co, jak docelowo masz mieć Nada to może teraz warto spróbować coś innego, na Rotelach nie stracisz, a to porządne wzmaki, poznasz inne brzmienie, chyba poszedłbym w to, Rotela zawsze odsprzedasz, taki Rotel 02 jest już git, na czuja to może podejść Ci bardziej niż Marantze, skocz gdzieś na porównanie, te brzmienia się nie zmieniają specjalnie

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) polecam, zgodzę się z opisem sprzedającego

To nie moje ogłoszenie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) trochę opisu i zdjęć

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.