Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o skompletowanie zestawu do 2000zł.

krolu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Planuje zakupić sobie sprzet grający do okolic 2000zl.Niestety nic na ten temat nie wiem i potrzebuje państwa pomocy:)

W skład zestawu wchodzą:

-Gramofon (najlepiej jakby poza winylami. odtważał też mp3 bo niestety moja narzeczona ma inne preferencje)

-Wzmacniacz

-Kolumny

Muzyka jakiej słucham to czesto rock ale i klasyczna się pojawia czasem. Pomieszczenie okolo 4m kwadratowych, może większy salon.

Sprzet bedzie kupowany nowy.

To chyba tyle. Zależy mi na czystym dźwieku i dobrej mocy.

Prosze serdecznie o pomoc i pozdrawiam.

• Redaktorzy

4mk2 to pomieszczenie na przykład 2 x 2m. Tutaj tylko słuchawki. A jako źródło to komputer i DAC zewnętrzny.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

4m to pomieszczenie przejsciowe.... bo narazie dommek w remoncie. Potem bedzie w calkiem sporym salonie.

Wiem że się nie znam z bardzo na gramofonach i łatwo wyśmiać moją niewiedzę.

Nie mniej jak zrozumiałem z waszych prześmiewczych wypowiedzi gramofon powinien być solo bez żadnych dodatków. A to już jakaś informacja. Widziałem rozbudowane gramofony w sklepach i się tym zasugerowałem:)

-Gramofon (najlepiej jakby poza winylami. odtważał też mp3 bo niestety moja narzeczona ma inne preferencje)

Za późno, trzeba było w grudniu do Lidla w kolejce nad ranem się ustawić. Tam, poza karpiem mieli sprzęt, który by Ci odpowiadał...

Przecież te 4m2 to zwykły błąd przy pisaniu, a wy sobie żarty stroicie ...

To mógłby łaskawca sprostować, coś napisać, wytłumaczyć. Tymczasem wrzucił byle co na forum i milczy. Najwyraźniej ma to w d... Takich ludzi też tam należy mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.