Skocz do zawartości
IGNORED

VINTAGE Kenwood KR-9400 ktoś zna ten sprzęt?

adamsmc

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad zakupem tego amplitunera. Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na jego temat. Czy ktoś coś może powiedzieć na jego temat? Z góry dziękuje za zainteresowanie :)

Informacje ? wpisz w Google Kenwood KR-9400 .

Wow dzięki za podpowiedź o google bo zapomniałem o nim... :) A jeśli ty tak z niego często korzystasz to wyyyygoooogluuuj sobie co to jest forum i do czego służy :)

A jeżeli chodzi o moje pytanie to na polskich stronach, forach nie ma za dużo opinii o tym amplitunerze a poliglotą jak kolega "rydz" nie jestem.

Aha odpowiadając na Twoje następne pytanie, które pewnie zaraz zadasz.... TAK wiem co to GOOGLE TRANSLATOR :) A Ty wiesz co to uprzejmość i pomoc???

Gość rydz

(Konto usunięte)

Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na jego temat.

Kolego , ja nie chcę Ciebie obrażać , jak jesteś taki przemądrzały to odnieś się do swojego fragmentu wpisu powyżej .

Wow dzięki za podpowiedź o google bo zapomniałem o nim... :) A jeśli ty tak z niego często korzystasz to wyyyygoooogluuuj sobie co to jest forum i do czego służy :)

A jeżeli chodzi o moje pytanie to na polskich stronach, forach nie ma za dużo opinii o tym amplitunerze a poliglotą jak kolega "rydz" nie jestem.

Aha odpowiadając na Twoje następne pytanie, które pewnie zaraz zadasz.... TAK wiem co to GOOGLE TRANSLATOR :) A Ty wiesz co to uprzejmość i pomoc???

Kolego źle się wyraziłeś.

Prosisz o informacje - czyli moc, budowa, funkcje. To wszystko jest w Google.

Chyba, że pytasz o to jak brzmi i z czym to zestawić. To co innego.

Po drugie zadaj sobie też ciut trudu i poczytaj na zagranicznych forach. O Yamahach na przykład bardzo mało jest w Polsce mimo wszystko, większość dowiedziałem się czytając po angielsku.

Słuchałem tego Twojego sprzętu na giełdzie. Grało ładnie i dynamicznie. Tyle mogę powiedzieć, bo cóż z odsłuchu u handlarza.

Zastanawiam się nad zakupem tego amplitunera. Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na jego temat. Czy ktoś coś może powiedzieć na jego temat? Z góry dziękuje za zainteresowanie :)

Musisz kupić z dobrego źródła , kiedyś do salonu rodziców kupiłem 40 letniego KR 4140 w pięknej drewnianej obudowie i grał tylko przez 30 minut potem poszedł z dymem :(.

Okazało się że w środku mimo że ładnie na zdjęciach wyglądało to było "próchno" .

Ale czego oczekiwać po zakupie za 400 z :)

Tak więc zanim podejmiesz decyzję o zakupie , ewentualnie o podłączeniu tego sprzętu , oddaj go do przeglądu.

Przyznam że zadbany egzemplarz Vintage serii KR Kenwooda ,stare Sansui ,czy Sony prezentują naprawdę bardzo pozytywne wrażenia wizualne.

Tak więc warto , ale ostrożnie...........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ten Kenwood wygląda na zdjęciach jak nowy (bardzo zadbany). Sprzedający nawet na początku nie chciał wysyłać, tylko odbiór osobisty (bo może się uszkodzić). Cena 1500zł. Wygląda bajecznie.... ciekaw jestem właśnie jak gra?

A oto ten sprzęt :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.