Skocz do zawartości
IGNORED

Audiolab 8000 a s czy Nad 3020 lub inny do Tannoy Mercury v4

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aqs

(Konto usunięte)

Witam

Audiolab 8000 a s czy Nad 3020 lub inny do Tannoy Mercury v4

Obecnie posiadam Xindak a-06 jednak nie jestem zadowolony z jakości muzyki wydobywającej się z mojego zestawu. Mam jeszcze starego 18 latka Pioneer A405r z nim kolumny grają lepiej przede wszystkim bas jest mocny i zwarty ale brak sceny muzycznej na Xindaku scena jako taka jest ale ogólnie szału nie ma. Budżet 1500 zastanawiam się nad Audiolab 8000s lub jakiś nad np 3020 lub C356 BEE ,słucham pop, rock, rnb , dużo słucham radja internetowego. Raczej skłaniał bym się ku używanemu wzmacniaczowi z mocnym wykopem nisko schodzący zwarty bas dobrą sceną i fajnie by było gdyby miał usb ponieważ mam serwer synology, dobry dac to dodatkowe koszta, ale nie musi mieć usb

Proszę o poropozycje

Jesli znajdziesz 356 w takiej cenie to warto. audiolab bedzie suchy, ujrzysz na nim przestrzeń ale kosztem średnich tonów.

Sprawdz jeszcze ze starszych konstrukcji Harmana 680

Gość aqs

(Konto usunięte)

dzięki za szybką odpowiedź

HK680 ciężko dostać, czy nad 356 jest dużo lepszy od hk 680, i xindaka a-06 i jak się ma bas do pioneer a405

A co sądzicie o HK 690 jak bas i scena w porównaniu do HK 680 lub Nad 356

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.