Skocz do zawartości
IGNORED

Deezer coraz uboższy ?!

studio7

Rekomendowane odpowiedzi

Naszło mnie ostatnio na posłuchanie nowego utworu Marka Knopflera pt Beryl. Przy okazji zapoznawania się z przyjemnym "starym" Knopflerowskim brzmieniem zacząłem sobie oglądać jego dyskografię na tym serwisie - patrzę i oczom nie wierzę że jest niemal pusto brak co najmniej kilku albumów. Tym czasem na konkurencyjnym Spotify jest chyba wszystko to czego brakuje na Deezerze. Patrze dalej - Katie Melua i doskonała płyta Piece By Piece ? NIE MA a na Spotify jest. Aż boję się patrzeć dalej. Jak tak będzie dalej to chyba zrezygnuję z opłat za ten serwis. Co myślicie o tym ?

https://www.audiostereo.pl/topic/117813-deezer-coraz-ubo%C5%BCszy/

Ja myślę, że te serwisy to się generalnie nadają do.......dopisz sobie sam :-)

Cała "idea" płacenia za muzę z jakichś dziadowskich serwisów mnie nigdy nie przekonała, ale może jestem old schoolem ;-)

Smuga cienia spowija..;-)

Biorąc pod uwagę że nadają w mp3 to mała strata . Ostatnio zaglądałem tam z 3 miesiące temu już wtedy mieli duże braki .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Jak czegoś nie ma na spotify to szukam na wimpie. Używam obu regularnie. Z jakością bywa różnie, ale jak mi się coś podoba to kupuję na nośniku. Stratą jest kupienie płyty za 60zł na której jest g...., wolę za 20 zł miesięcznie sprawdzić czy warto wogóle pójść do sklepu

strumieniowiec, lampy i tuby

Jak czegoś nie ma na spotify to szukam na wimpie. Używam obu regularnie. Z jakością bywa różnie, ale jak mi się coś podoba to kupuję na nośniku. Stratą jest kupienie płyty za 60zł na której jest g...., wolę za 20 zł miesięcznie sprawdzić czy warto wogóle pójść do sklepu

Skoro się zgadzasz że jakość jest słaba i traktujesz ten serwis jako tester ( mimo że G... na nim jest ) to po co płacisz 20zł ? tam jest opcja za darmo też w mp3 gorszej wprawdzie jakości ale mp3 to mp3

Wimp to co innego masz flac i tu widze sens w abonamencie

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Skoro się zgadzasz że jakość jest słaba i traktujesz ten serwis jako tester ( mimo że G... na nim jest ) to po co płacisz 20zł ? tam jest opcja za darmo też w mp3 gorszej wprawdzie jakości ale mp3 to mp3

Wimp to co innego masz flac i tu widze sens w abonamencie

Bez przesady, spotify do słuchania się nadaje, a różnice między mp3 są jednak słyszalne. Kwota 20 zł/ miesiąc jest akceptowalna nawet jakbym używał tego medium jedynie jako podkład do kotleta.

strumieniowiec, lampy i tuby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.