Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie na Audio Show w Oławie

robtango

Rekomendowane odpowiedzi

Mam przyjemność zaprosić wszystkich forumowiczów na prezentację sprzętu firm Nuda Veritas , Iharp Audio i DIY która odbędzie się 17 pażdziernika od godz 11 :00 do 21 :00 w Oś.Kultury w Oławie woj.dolnośląskie.Prezentacja ma na celu przyblizenie wszystkim, rodzimych firm produkujących sprzet audio .Wystawa odbywać się będzie w trzech przygotowanych do tego pokojach.W dwóch z nich będą zestawy lampowe w trzecim zaś urządzenia tranzystorowe.Jeśli chodzi o dodatkowe informację proszę pytać,odpowiedzi będę udzielał na bierząco.

albertini -> iharp Audio to chyba po czesci firma zbrojeniowa. Oto cytat z ich strony "Dlatego też nasza nawijarka dział" Nawiaja działa... :)

Pozdrowienia dla iharp Audio. Prosze napisac cos wiecej o Waszych wzmacniaczach. Zycze powodzenia!

Witam, przepraszam ale strona jest w przygotowaniu i tekst ktry znajduje sie na stronie glownej jest "tekstem cwiczebnym". Postaram sie jeszcze dzis w miare mozliwosci ja poprawic.

Pozdrawiam

Podtrzymuję wątek. Przybywajcie panie i panowie bo warto! Słuchałem większość sprzętu, który będzie prezentowany na spotkaniu i sądzę, że każdy znajdzie tu coś dla siebie no i zostaną obalone pewne mity i stereotypy dotyczące lampy i tranzystora ale nie uprzedzam faktów. Z pewnością nie będzie to zmarnowany czas i świetna rozgrzewka przed warszawskim Audio Show. Do zobaczenia!

haha-dalej ten hotelik ma tak złą opinię?

Ostatni raz byłem tam 6 lat temu,a niegdyś raz na dwa tygodnie.

Cóż teraz producenci wsio wysyłają serviskiem,szkoda bo z chęcią bym posłuchał tych wzmaków.

Pozdrawiam wszystkich Oławiaków.

to prawda robtango wie ale go teraz nie ma na forum wiec pozwolilem sobie podtrzymac watek. bede bral czynny udzial w zorganizowaniu imprezy.Ale oczywiscie glownym organizatorem jest robtango przy wspopracy z Nuda Veritas i iharp audio.pozdrawiam i zapraszam.Miejsca jest na okolo 200 osob tak twierddzi organizator.

to prawda robtango wie ale go teraz nie ma na forum wiec pozwolilem sobie podtrzymac watek. bede bral czynny udzial w zorganizowaniu imprezy.Ale oczywiscie glownym organizatorem jest robtango przy wspopracy z Nuda Veritas i iharp audio.pozdrawiam i zapraszam.Miejsca jest na okolo 200 osob tak twierddzi organizator.

Strona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest już po gruntownych zmianach ... nie jest jeszcze w 100% dopracowana, ale jest to o niebo lepsza strona niż poprzednio ... jak na czas powstawania efekt jest oszałamiający :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uwaga !!! Działa także forum iharpAudio :

Ukryta Zawartość

Zapraszam wszystkich ...

Ukryta Zawartość

No no ... wkradł się nam do forum mały błąd literowy ... wyszło całkiem zabawnie ... lamy elektronowe :) Prace nad nowym wzmacniaczem lampowym trwają ... jego zdjęcia i dane techniczne już niedługo na www.iharpaudio.com

Znalazłem stronkę firmy Nuda Veritas ... mam nadzieję, że ich sprzęt gra dużo lepiej niż ta strona wygląda ... Panowie możnaby trochę popracować nad serwisem www, zwłaszcza teraz gdy internet jest baaardzo popularny ... zobaczcie sami :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Obejrzałem dokładnie co oferują iharpAudio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i NudaVeritas

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ... ciekawe co zaproponują nam na Audio Show w Oławie ... :) Coś o iharpAudio już wiem ... naprawdę warto przyjechać ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z góry przepraszam, że wniose w ten watek troche pesymizmu.

Osobiście słuchałem wzmacniacza Nuda Veritas i niestety jest to więcej nuda niż veritas :]

konstrukcja ospała, grająca z mało którą kolumną. Zero emocji przekazu i realizmu!!

Dla mnie całkowita porażka. Staralismy sie wyciągnąć coś z tego wzmacniacza kablami, kolumnami, innym sprzetem towarzyszącym, niestety na marne. Dodatkowo dochodzi niezbyt wysoki poziom wykonania tego sprzetu - SUPER - o czym dokładnie mówie można sie przekonać zagladając na strone producenta. Jeśli ktoś chce robić w domu disco - POLECAM, do słuchania - ODRADZAM!!

Co sie tyczy iharpa, niestety wielu informacji nie posiadam, ale chociaż informacje zawarte na stronie www troszke pozytywnie nastrajają.

Jeszcze pare słówek o organizatorze - robtango :]

Ci którzy go znaja zgodnie ze mną stwierdzą, że jest to osoba uważająca, że pozjadała wszelkie rozumy i o audio wie niby wszystko, niestety TYLKO NIBY!!! A Was naturalnie postara sie przekonać, ze niczego nie wiecie, niczego nie słuchaliście i ogólnie to jesteście barany :))) Waszego punktu widzenia naturalnie nie przyjmie, bo on uważa - mimo iz nie słuchał, że tak nie jest. Dla mnie ciężki okaz mądralińskiego!!

Na dodatek zawsze stara sie coś komuś wcisnąć na hama - nawet jak wspominacie, że nie chcecie i nie jesteście zainteresowani. Będzie Wam zachwalał sprzedawane przez siebie graty jako cuda, większość z tego nawet nie słuchająć. Jest to niestety wg. mnie osoba lekko prózna - zerknijcie tylko na jego wpisy na forum - pojawiają sie głównie w wątkach w których ktoś chce coś kupić, a jeśli w dyskusji, to zawsze sie wymądrza lub zachwala coś, co sprzedaje - można sprawdzić w ogłoszeniach na audio i hifi...

Życze miłego Audio Show w Oławie :)

pozdrawiam

Arek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.