Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 1000 zł do kolumn Jamo D590

Slawi7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .. Jak w temacie doradźcie panowie wzmacniacz do 1000 zł .. Na dzień dzisiejszy mam Yamahę rxv550 i powiem tak jak w kinie jest dość fajnie tak w stereo to istna porażka dźwięk jest meczący mało basu wysokie tony jako takie średnie całkiem dobre .. Na moment podłączyłem wzmacniacz brata tez nie zbyt wysokich lotów Technics suv670 ale było o wiele lepiej aż chciało się słuchać tego choć to jeszcze nie to . Odkupiłem te kolumny za 800 zł myślę ze to był doby interes , pan który sprzedawał mi te kolumny miał to wpięte pod wzmacniacz Meridian i cd Marantz grało naprawdę niesamowicie .. Co do rodzaju muzyki to słucham w sumie wszystko prócz metalu Chce aby bas był głęboki i niech jest go więcej lubię basik , średnica otwarta czytelna , soprany czyste czytelne i ciepłe ... Na oku mam wzmacniacz Pioneer A 676 , Pioneer A 702 R , ONKYO A-8850 , Technics suvx 800 a może jeszcze cos innego jestem otwarty na propozycje no i co do wzmacniacza liczy się tez estetyka te wszystkie co podałem podobają mi się :)) Nie znam się za bardzo dla tego nie chce nic sam kupować . Bardzo proszę o pomoc ..

ostatnia nowa sztuka w dobrej cenie, poniżej 1tys

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pierwsze 10W gra w czystej klasie A, przekraczając tą moc przełącza się na klase AB. AA robi bardzo dobre wzmacniacze

wg mnie nic lepszego nie znajdziesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Domel powiem szczerze ze wygląda cudnie kurczę pierwsza odpowiedz i już mi się podoba .. Jeszcze znalazłem DENON PMA-1315R oraz Denon PMA-1500R jak myślisz jak one się mają do tego co podałeś ?

Kurczę teraz mam dylemat i wzmak Domela i Sony TA-F700ES / 730ES. i sony sporo mocniejszy .. Wiem ze te kolumny nie sa żadną rewelacją ale myślę że 800 zł ile za nie dałem chyba nie przepłaciłem z reszta sa w bardzo dobrym stanie ..

Znalazłem na Allegro Sony TA- 730ES za 999 zł w ładnym stanie ... A jeszcze inaczej który z wymienionych najlepiej zagra z tymi kolumnami muzykę pop (Madonna , Celine dion , Michael jackson ) oraz muza elektroniczna (Jean michel jarre ,vangelis) i często tez słucham disco oraz techno .. Wiem ze marudzę za co przepraszam ale chciał bym wybrać jak najlepiej ..))

Jamo D570, ale po przeróbce zwrotnicy z powodzeniem napędzałem Sony TA-F670ES. Dla mnie lepszy model od tych zaproponowanych wyżej.

Nie zaszkodzi Ci spróbować na 570ES czy 670ES, tym bardziej że są tańsze. Sony pokazują klasę właśnie przy takich porządnych kolumnach.

oraz muza elektroniczna (Jean michel jarre ,vangelis) i często tez słucham disco oraz techno .. Wiem ze marudzę za co przepraszam ale chciał bym wybrać jak najlepiej ..))

sam słucham taka muzykę poszedłem bardziej w goa psychedelic trance ale klasyke elektroniki znam dobrze.Wzmacniacze sony serii es naprawdę polecam sam słucham na 670 es i jestem bardzo zadowolony a trochę sprzętu przesłuchałem i pod kątem tej muzyki i w takim przedziale cenowym dla mnie ideał być może propozycja justas32 czyli 730es będzie lepsza nie wiem nie słuchałem tego wzmacniacza ale sony to dobry kierunek moim zdaniem a i ta cena z allegro uważam że nie jest zła

A więc chyba się zdecyduje na tego 730 ES bardzo dziękuję wszystkim za pomoc za jakiś czas podzielę się z wami wrażeniami :)) Pozdrawiam wszystkich serdecznie ..

A powiedz kolego ile ty masz metrów na te D590?

Pytam z ciekawości ponieważ miałem te kolumny przez kilka tygodni i...

...i jestem ciekaw

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

Domel powiem szczerze ze wygląda cudnie kurczę pierwsza odpowiedz i już mi się podoba .. Jeszcze znalazłem DENON PMA-1315R oraz Denon PMA-1500R jak myślisz jak one się mają do tego co podałeś ?

Pma-1500r i daj sobie spokoj z tymi staruszkami. Bardzo przejrzysty i dynamiczny piec.

?👈

A powiedz kolego ile ty masz metrów na te D590?

Pytam z ciekawości ponieważ miałem te kolumny przez kilka tygodni i...

...i jestem ciekaw

Pokój ma 4 na 5 metrów (20 metrów )

To co bo już sam teraz nie wiem to lepszy ten Denon Pma 1500r od tego Sony TA-F730ES ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.