Skocz do zawartości
IGNORED

NAIM UNITIQUTE 2 kontra LINN SEKRIT DS-I

f16

Rekomendowane odpowiedzi

Jako użytkownik zestawu Marantz SA 7003, Marantz PM 7004, TANNOY REVOLUTION DC6 T zastanawiam się nad zakupem odtwarzacza strumieniowego. W grę wchodzą NAIM UNITIQUTE 2 kontra LINN SEKRIT DS-I. Nigdy nie słuchałem plików flac. Pewnie znaczna część użytkowników miała do czynienia z plikami flac. Stąd pytanie do WAS, które z powyższych urządzeń zagra dużo(dużo?) lepiej niż mój Marantz? W sensie lepszej barwy, lepszej przestrzeni, lepszej rozdzielczości? Jestem typem dla którego najpierw ważna jest teoria, a póżniej praktyka, więc wybaczcie, ale musiałem stworzyć ten wątek.

Witaj,

to dwa wyśmienite odtwarzacze, które zaoferują bardzo dobre brzmienie, będzie to dobra klasa wyżej niż Marantz. Natomiast który lepszy, to zależy od Twoich preferencji.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy odtwarzaczy. Z naszej strony możemy zaoferować odsłuch odtwarzacza Naim oraz kilka innych, ciekawych rozwiązań np. świetny odtwarzacz sieciowy z napędem CD (funkcja automatycznego ripowania płyt) Aria, wyposażony w świetny przetwornik M2Tech Young, Wadia M330 oraz dwa tańsze, ale także wyróżniające się odtwarzacze Cocktail Audio X40 oraz Pioneer N-70A.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jeden z klientów z Kopenhagi ma w domu Linna i będąc u niego kilka razy słuchałem wielu sprzętów tego producenta. Zawsze robi na mnie wrażenie specyficzny sposób prezentacji dźwięku. Jednak nie posiada on dc6 więc nie miałem okazji słuchać takiego zestawu. Więc faktycznie mogę jedynie przypuszczać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.