Jump to content
IGNORED

Interkonekty do połączenia Arcama 290 i nuForca uDAC-3

dede606

Recommended Posts

Szukam jakichś kabelków RCA do połączenia Arcama delta 290 i nuForca uDAC-3. Kolumny JBL LX-300.

Nie chcę się za bardzo wygłupiać prośbami w stylu "poprawianie dźwięku kablem". Zdaję sobie sprawę, że sprzęt nie jest jakiś rewelacyjny. Wątpię również czy mój słuch podołałby wychwyceniu różnic dźwięku w kablu za 100 i 300zł:) Chciałbym po prostu kupić jakieś solidnie zrobione kable z dobrymi końcówkami i ekranowaniem (kilka kabli zasilających błąka się w okolicach). Dość mam wszelkich kabli próbujących naśladować, na pierwszy rzut oka, sprzęt z wysokiej półki, gdzie jakoś wykonania jest delikatnie mówiąc nie za wysoka a wtyki są całe luźne. Potrzebuję 1,3 metra.

Myślę, że cenowo coś w granicach 50-100zł. Może ktoś ma jakiś fajny kabelek na zbyciu? Pobawiłem się nieco w research na forum, ale szczerze mówiąc zaczął się już u mnie efekt "im czytam więcej, tym mniej wiem i mam więcej wątpliwości". Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc:)

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kup sobie jakiś IC sprzedawany z metra, do tego wtyki RCA, a jakość wykonania oraz długość będziesz miał taką jaką chcesz, skoro kabel ma spełniać tylko powyższe parametry.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.