Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wygra w 2 turze...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

https://www.audiostereo.pl/topic/119156-andrzej-duda-idzie-po-zwyci%C4%99stwo/

Druga tura jest jak w banku, chyba, że Leśne Dziadki zamieszają w wynikach.

Potem to już tylko "moc argumentów", które wypłyną w ostatnich 2 tygodniach.

A wydaje się, że chyba będzie "na ostro" !

Zastanawiałem się co za nawiedzony kołek założył ten wątek. Obstawiałem 747 ale nie, jak widać znalazł się jakiś inny.

Nie wstyd ci takiej chamsko nachalnej propagandy? Myślisz, że zbawiasz świat czy łapiesz punkty w jakiejś partyjnej młodzieżówce?

Jestem Europejczykiem.

Nie jestem fanem Dudy i nie zamierzam na niego głosować.

Uważam oczywiście, że lepszy prezydent Duda niż obecny rezydent.

Ale - musimy pamiętać, że wybór (jaki tam wybór, kto jeszcze w Polsce wierzy w wybory?) Dudy to głosowanie na partię wojny!

PiS jest bezgranicznie oddany idei wplątania Polski w awanturę ukraińską - wystarczy poczytać portal Niezależna.pl i mam takie wrażenie, że rządzące krajem (w imieniu obcych mocarstw) ubeckie watahy postanowiły wykorzystać właśnie PiS do ostatecznego "rozwiązania kwestii polskiej".

PiS to bowiem nic innego jak alter ego PO - druga strona TEJ SAMEJ monety. Najlepszy dowód, że gdy PiS był u władzy to podstawa ustroju gospodarczego Polski - kapitalizm kompradorski - nawet nie drgnęła! NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO!

Wygląda mi to na przygotowaną zawczasu alternatywę polityczną.

Ktoś musi wkręcić Polskę w maszynkę do mielenia mięsa i mam wrażenie, że padło na Dudę i PiS.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

To jedno wielkie oszustwo,każde dziecko w Polsce wie, że to tylko marionetka w rękach Kaczyńskiego.

Pamiętam - jakiś czas temu - takie telefony, " premierze zadanie wykonane ".

Chociaż muszę przyznać, że były premier Marcinkiewicz podjął próbę usamodzielnienia, niestety dostał kopa.

A w co dostał, to chyba wszyscy wiedzą :-))

Nie jestem fanem Dudy i nie zamierzam na niego głosować.

W Irlandii Duda też startuje?

A kto to jest Andrzej Duda?

Czy to ta marionetka prezesa czy ten związkowy krzykacz?

Ten pierwszy.

W Irlandii Duda też startuje?

Tak, na całym świecie.

Wszyscy Polacy wybierają prezydenta w powszechnych wyborach, niezależnie od miejsca zamieszkania.

Rejestrujesz się w ambasadzie i głosujesz.

decyzje kto wygra są podejmowane poza Polską, faktycznie zaczyna to wyglądać tak, jakby faworytem był Duda

Hihihi..., chodzi o te mityczne "ruskie serwery" :-)?

Jestem Europejczykiem.

decyzje kto wygra są podejmowane poza Polską, faktycznie zaczyna to wyglądać tak, jakby faworytem był Duda

nieskromnie powiem ze ..u mnie.

Czy to ta marionetka prezesa czy ten związkowy krzykacz?

to raczej pudelek z kitkom na ogonie prowadzany przez.... PANA.

Lepszy Duda, niż Pan Szogun :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak, na całym świecie.

Wszyscy Polacy wybierają prezydenta w powszechnych wyborach, niezależnie od miejsca zamieszkania.

Rejestrujesz się w ambasadzie i głosujesz.

Czyli jesteś Polakiem?

Ciekawy wątek ...............skoro USA wspiera Dudę ( Ukraina ), to ruskie serwery mogą nie dać rady w doprowadzeniu do zwycięstwa obecnemu "rezydentowi".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wczoraj w Poznaniu na placu Adama Mickiewicza (tudzież Dwóch krzyży), odbyła się mini konwencja wyborcza, której bohaterem był Andrzej "Duda Gandalf". Nasz tam był, zdjęciotka porobił, było też parę innych ciekawych postaci, m.in. Edek Pohl, Piotr "Jordan Kiler" Montowski, Szarewarek z plakietkami-butonami za 5 zeta.

DSC_1703_szer_800.JPG

DSC_1705_szer_800.jpg

DSC_1714_szer_800.jpg

DSC_1715_szer_800.jpg

DSC_1718_szer_800.jpg

DSC_1733_szer_800.jpg

DSC_1737_szer_800.jpg

DSC_1739_szer_800.jpg

DSC_1744_szer_800.jpg

Przecież wybrałeś Irlandię, a na swój kraj rzygasz w każdym wpisie. Marny z ciebie Polak. Ja się za takich jak ty wstydzę.

Uważasz że p. Kopacz (metr w głąb) i reszta tej bandy to jest... Polska?

Pozwalam sobie być przeciwnego zdania.

Zresztą Grzegorz Braun mieszka w Polsce i publicznie nie waha się nazywać tego towarzystwa folksdojczami. :)

Zatem nie jestem w swych opiniach odosobniony i nie ma to nic wspólnego z miejscem zamieszkania. :)

Oczywiście, wolałbym mieszkać w Polsce ale wyjazd był jedynym sposobem na rozwiązanie dylematu: czy kupić sobie książkę, czy dziecku buty.

Uznałem,że skoro moja wiedza, talent i doświadczenie w Polsce się marnują, to trzeba je spieniężyć gdzie indziej. :)

Uważasz że p. Kopacz (metr w głąb) i reszta tej bandy to jest... Polska?

Pozwalam sobie być przeciwnego zdania.

Zresztą Grzegorz Braun mieszka w Polsce i publicznie nie waha się nazywać tego towarzystwa folksdojczami. :)

Zatem nie jestem w swych opiniach odosobniony i nie ma to nic wspólnego z miejscem zamieszkania. :)

Oczywiście, wolałbym mieszkać w Polsce ale wyjazd był jedynym sposobem na rozwiązanie dylematu: czy kupić sobie książkę, czy dziecku buty.

Uznałem,że skoro moja wiedza, talent i doświadczenie w Polsce się marnują, to trzeba je spieniężyć gdzie indziej. :)

No to spieniężaj, tylko nie mebluj życia prawdziwym Polakom, głosując za granicą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.