Skocz do zawartości
IGNORED

Putin: z Rosją takie sztuczki nie przejdą

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Prosi się, aby wpisy były związane z treścią tematu.

..............

Prezydent Rosji Władimir Putin w czwartek na kolegium FSB mówiąc o próbach powstrzymywania FR powiedział, że „takie sztuczki” nie przejdą.

„W celu tzw. powstrzymywania Rosji, wykorzystywany jest cały zestaw narzędzi: począwszy od prób politycznej izolacji do wielkoskalowej wojny informacyjnej i narzędzi służb specjalnych. Z Rosją takie sztuczki nie przejdą” — powiedział Putin.

Szef państwa dodał, że zachodnie służby wywiadowcze nie zaprzestają prób „wykorzystania w swoich celach społecznych organizacji pozarządowych i upolitycznionych stowarzyszeń”.

Według Putina celem takich prób, jest zdyskredytowanie rosyjskich władz i destabilizacja sytuacji wewnętrznej w kraju. Według jego danych „już planowane są akcje w czasie nadchodzących kampanii wyborczych w 2016 i 2018 roku”.

Putin określił za skuteczne działania rosyjskiego kontrwywiadu, którego pracownicy w trakcie operacji specjalnych w 2014 roku zawiesili działalność 52 kadrowych pracowników i 290 agentów obcych służb wywiadowczych.

(...)

Prezydent FR Władimir Putin w czwartek oświadczył, że Zachód opracowuje nowe bojowe systemy błyskawicznego uderzenia, ale Rosja „odpowiednio zareaguje” na wszelkie zagrożenia dla bezpieczeństwa narodowego. Władimir Putin podkreślił, że „jest absolutnie jasne, że ani zastraszanie, ani presja na nasz kraj nikomu nie udała się i się nie uda”.

Ponadto zdaniem Władimira Putina NATO rozwija siły szybkiego reagowania i zwiększa infrastrukturę w pobliżu granic Rosji, a także obserwowane są próby przełamania parytetu jądrowego. Zauważył on, że w ten sposób forsuje się stworzenie europejskiego i azjatycko-pacyficznego segmentu obrony przeciwrakietowej.

Prezydent wyraził nadzieję, że ogólnie sytuacja na świecie, a także wokół Rosji zmieni się na lepsze. „Ona będzie zmieniać się na lepsze nie ze względu na to, że stale będziemy ustępować, naginać się albo z kimś się cackać, ona zmieni się na lepsze tylko wtedy, jeśli będziemy stawać się silniejsi”, — zaznaczył prezydent Federacji Rosyjskiej.

http://pl.sputniknews.com

Czy w ogóle można zakładać, że Putin, jemu równi lub podobni, kiedykolwiek zagrają w otwarte karty ?

Jak się ma "powstrzymywanie" Rosji, do rzeczywistości ?

.

.

.

Wpisując tekst nie na temat, informujesz, że pragniesz być uznawany za tępego buca.

Prezydent Rosji Władimir Putin w czwartek na kolegium FSB mówiąc o próbach powstrzymywania FR powiedział, że „takie sztuczki” nie przejdą.

Czyli prezydent Federacji Rosyjskiej Putin sam przyznał, że prowadzi jakieś działania, które inni chcą (słownik jęz. pol):

1. zatrzymać w miejscu

2. pohamować

3. przerwać

Jakie działania Putina miał na myśli?

Mówi się, że prezydent Rosji prowadzi jakąś wyrafiną grę. Z Europą, Stanami, i całym światm. Jaką grę? Niech mi to ktoś wyjaśni? Ja odnoszę wrażenie, że facet nie potrafi znaleźć się tak do końca w dzisiejszych czasach. I nie za bardzo też wie czego chce.

Będą wskrzeszać Lenina?

Gość

(Konto usunięte)

Zgodnie z dyrektywą tematu, żegnamy tępych buców: SzuB i Bezlitosna Niusia.

Jakie działania Putina miał na myśli?

Zdanie: „W celu tzw. powstrzymywania Rosji, wykorzystywany jest cały zestaw narzędzi:..." ma się nijak do tego, co serwują media. Wg. mediów, Rosja jest stale prowokowana, by za wszelką cenę zrobiła cokolwiek, by uznać to za powód do "ataku" na Rosję.

Za chwilę zostaniesz sam w tym wątku.I co wtedy?Aaaaa dyrektywy ci zostaną a z nimi do Putina możesz się zgłosić.On lubi ...dyrektywy.A w temacie,to Putin powinien mieć osobistego lekarza....od głowy.Widzi rzeczy,których nikt poza nim nie jest w stanie dostrzec.To chyba jest choroba?

A o samym Putinie - ze cztery.

Nie jestem przekonany,że tyle by wystarczyło.

Kazik jest w transie.....zakładania.

Gość

(Konto usunięte)

A w temacie,to Putin powinien mieć osobistego lekarza....od głowy.Widzi rzeczy,których nikt poza nim nie jest w stanie dostrzec.To chyba jest choroba?

Możliwe, że choroba. Możliwe, że ktoś mu podpowiada tak mówić. Czegokolwiek można się w tym wszystkim doszukiwać, ale nie wstrzymywania. W zasadzie, to wstrzymywanie, nie trzyma się jakiejkolwiek "kupy". Możliwe, że jest to błąd "tłumacza". Niechby ta mowa była transmitowana na żywo, było by lepiej widać /słychać /.

To tylko manipulacja chloo ciągle to samo mówi jakby go zaprogramowali w końcu Rosja to mistrz manipulacji.

Na szczęście zauważono problem państwa przestepczego oczywiście przy okazji więc czas go zmieni. A jak nie to odstawi.

Byle tylko hameryka i sojusznicy nie przestali.

chwilowy brak działalności w audio.

"...Mam pytanie odnośnie do pewnego trolla, który ilością głupich wpisów, nawet mnie przebił bez trudu. Zamierzacie coś z kazikiem-t i jego oszałamiającą liczbą tematów zrobić? Pytam, bo ta sprawa ciekawi mnie od dłuższego czasu, nawet parę razy się o to spytałam, ale nie otrzymałam ŻADNEJ odpowiedzi..."

Sama sobie na to odpowiedz.

Sam się pożegnaj tępu bucu! Po ch... zakładasz te wszystkie wątki które poóźniej zdychają? Jakaś mania wielkości czy wręcz przeciwnie, kompleksy?

Żegnam.

Jestem Europejczykiem.

Po c*** tępy bucu zakładasz od groma tematów, w których wszystkich banujesz. I się pewnie k***a dziwi, że nikt w nich nie pisze.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.