Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge Audio Topaz SR20

grrrl212

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

a jakie informacje chciałbyś uzyskać? Pod względem funkcjonalności praktycznie wszystko jest podane w danych technicznych, natomiast brzmienie jak zwykle jest kwestią indywidualnych preferencji.

Aby ewentualnie ustosunkować się do wyboru SR20 podaj proszę, z jakimi kolumnami amplituner będzie współpracował, jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam

Mam dokładnie takie samo pytanie

I wiem iż wszyscy utyskują na suchość urządzeń CA, w planie mam zakup podstawkowych CASTLE KNIGHT 2 lub dynaudio 2/7, słucham tego co lubię .. . np . ostatnio TYCHO (elekro-indie), ale tak naprawdę wszystkiego .Bach, Mahler, Chopin, Kate Bush, David Bowie, Siouxsie and the Banshees, Qotsa, In flames, dead can dance.,

pokój 20 m ( długie ciężkie firany,-dywany ) w muzyce - dźwięku, lubię dobre nagrania , przestrzeń ,głębie stereofonie dobre wokale .

dziękuje za ewentualne opisy urzytkowników lub osób które słuchały Ca topaz sr 20 ,lub sugestie dotyczące kolumn lub ampitunerów

mile przeczytam wpis panów z q21 - którzy już się anonsowali-

pozd.sztein

ps. lubię radio , wiec amplituner, nie wzmacniacz i radio bo nie mam takiego budżetu ( nie lubię używek)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.