Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz Audio-GD Precission 2

jarrro

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie mało w sieci informacji na temat tego wzmaka, czy posiadacze mogliby opisać to, jak gra? Na zachodnim forum chwalono pod niebiosa wzmacniacz słuchawkowy, a jak jest z tym na głośniki? Czy w tej cenie można kupić coś lepszego, czy w dźwięku P2 człek od razu zakochuje się ?

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

https://www.audiostereo.pl/topic/121544-wzmacniacz-audio-gd-precission-2/

Jako,że to mój pierwszy post:

przywitać się :)

kupiłem ten wzmak pod proac'i d2 +l.k.s + hifiberry digi+

Przybędzie do mnie w ciągu 2-3 tyg, dam znać co sobą reprezentuje.

Z tego co wiem to wypożyczenie jest niemożliwe,próbowałem...

Dostępny jest tylko na zamówienie.

czekam niecierpliwie na dostawę

Strasznie mało w sieci informacji na temat tego wzmaka, czy posiadacze mogliby opisać to, jak gra? Na zachodnim forum chwalono pod niebiosa wzmacniacz słuchawkowy, a jak jest z tym na głośniki? Czy w tej cenie można kupić coś lepszego, czy w dźwięku P2 człek od razu zakochuje się ?

Informacje w sieci swoją drogą, ale tak jak mówi Different trzeba to posłuchać w swoich warunkach akustycznych.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

precision, w środku wygląda bardzo dobrze, pewnie czytałeś ale wkleję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

podziwiam producentów takich pilotów,chcesz lepszy to se kup,kpina!

o dziwo kabel zasilający dołączyli

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Łokmen Saba

Przybędzie do mnie w ciągu 2-3 tyg, dam znać co sobą reprezentuje.

To nic nie da i tak. Każdy by musiał sam odsłuchać, a jak nie idzie wypożyczyć to będzie ciężko. Tłumaczyli, dlaczego nie można przetestować u siebie w domu? Jak kupowałem DAC, to nie było takiego problemu.

taki

Z tego co wiem to wypożyczenie jest niemożliwe,próbowałem...

Dostępny jest tylko na zamówienie.

Może taki zabieg by cokolwiek sprzedać - zrobić tylko na zamówienie ale nie tędy droga przecież ...

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

No dobra, PRECISION 2 mam od paru miesięcy,gra to u mnie z Aries Referentz Studia 16 Hz ,w klubie 16hz dośc dawno dawałem fotki itp.Wzmacniacz gra otwartym , szczegółowym dżwiękiem,czuć otwartość ,powietrze itp.Ma dwa tryby wzmocnienia gain,na 1(duże skoki głośności) stereofonia idzie mocno w głąb ,wszystko się odbywa pomiędzy kolumnami,jest bardziej dynamicznie ,na gain 2 (małe skoki głośności)stereofonia idzie na szerokość ,poza kolumny ,miej głęboko,minimalnie mniej dynamicznie.Także mamy jakiś wybór,zależy co nam się na daną chwilę spodoba.Na tą chwilę nie myślę nawet go sprzedawać ponieważ gra naprawdę dobrze,miałem go na początku w jednym z salonów do porównania z heglem 160 i Mcintoh 6300 kolumny Sonus Faber Toy Tower,cd jakiś electrocompaniet.Przejrzystością niewiele ustępował Mcowi ,a cena trochę inna....jedynie ilością basu minimalnie ustępował.Jak na swoją cenę gra naprawdę

rewelacyjnie ,no i jeszcze ma na pokładzie odlotowy wzmacniacz słuchawkowy ,bez problemu steruje wymagającymi Hifimenami 6.Kapitalnie spisuje się jako końcówka mocy ,podpięcie dobrego preampa przenosi go na jeszcze wyższy poziom.W podobnej cenie nie wiem czy coś tak zagra ,ale to jest moje zdanie.Moje kolumny są wymagające i jedynie czego bym sobie mógł życzyć to trochę więcej dołu,ale i tak nie jest żle.

• 1 miesiąc później...

Niebawem mam zostać szczęśliwym posiadaczem tego klocka i mam pytanie. Czy trzeba wymieniać kabel zasilający, a jeśli tak, to ile na to przeznaczyć kasy? Podobnie za ile kupić interkonekty i kable głośnikowe...

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Niebawem mam zostać szczęśliwym posiadaczem tego klocka i mam pytanie. Czy trzeba wymieniać kabel zasilający, a jeśli tak, to ile na to przeznaczyć kasy? Podobnie za ile kupić interkonekty i kable głośnikowe...

Pograj na nim z dwa tygodnie ,niech się trochę wygrzeje,jest wrażliwy na kable zasilające i kierunek fazy,potem sam zobaczysz ,ja gram teraz na swoim diy na wtykach furutecha

podziwiam producentów takich pilotów,chcesz lepszy to se kup,kpina!

o dziwo kabel zasilający dołączyli

Kpina, kpina. Mam preamp który kosztował jakieś 50-60kzł w sklepie a w komplecie jest mały plastikowy pilocik z Regi :-)

Chromowany pilocik kosztował z tego co pamiętam 500-800 euro :))))))

Pilot dołączony bez baterii. Nieoczekiwanie i niespodziewanie stałem się posiadaczem tegoż wzmacniacza. Wczoraj po południu zamówiłem i dziś mam w domu. Szok. Gra cudownie. Z kef ls50. Ciężki jak grzechy Tuska. I nie jest taki brzydki jak na zdjęciach. Tak szybko go dostałem, bo kolega ma sklep audio i to on zamawiał dla mnie. Kurczę, w końcu lepiej gra pod słuchawek !!!!

z telefonu wytryskane

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.