Skocz do zawartości
IGNORED

Musical fidelity a2 z yamaha cd s700 czy to ma sens?

filonpilon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, tak jak w temacie:

Mam miusical fidelity a2 oraz monitory b&w dm4 (bliźniak spendor bc1) podobało mi się jak gralo to to z Sony cdp 227esp. Jednak ten sony mało dostępny a i laser jak padnie to cześć i czapka...jest teraz dostępna na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taka yamaha cd s700, wiem że jedno do drugiego ma się jak....no właśnie nie wiem jak co ... nie wiem czy jest sens ją przesłuchać? Czy z takim zestawem się odnajdzie? Czy może macie jakieś inne propozycje do 1tys PLN dla tego zestawu?

My music to głównie rocki, blusy, również dobrze nagrane płyty (RAM DAFT PUNK:)

Dzięki za pomoc!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Gosc sprzedający tą Yamahę ma negatywne komentarze. Musisz uwazac , moze i to okazja ale mozesz dostac niesprawny sprzęt. Ja poczekałbym, dozbierał i kupił nówke

Czytałeś te negatywy ? Ja z ciekawości zajrzałem i są mocno dyskusyjne.. Wydaje mi się, że zawsze może trafić się specyficzna sytuacja i wpada negatyw..

Co do odtwarzacza to wolałbym Marantza CD52MK2 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.