Skocz do zawartości
IGNORED

747 bombowiec wszechczasów

Gość bartosz_55239

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Czy to chodzi o forumowicza?

Nie. Lubie 747, uwazam że po przeróbce moze byc fajnym bombowcem . Jako forumowicz zajmujący się zagadnieniami awiacji mam zamiar w tej sprawie napisac petycję do lockheeda (lub gdzies indziej)

21951-fsx747lotzip-7-thumbnail.jpg

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Proszę mi nie pisac na PW ze lepszy jest 777. Nie znizajmy sie do pewnego poziomu kochani

1_9_Boeing_777LR_565x215_tcm558-803911.jpg

widac powyzej ze 777 to nie ma startu nawet do 747

może lising?

Po przejrzeniu bluprintu 747 uwazam mój pomysł za technicznie najbardziej zaawansowany od czasów wynalezienia otwieracza do piwa z laserowym naprowadzaniem. Nie ujawnię swoich pomysłów ze względu na mozliwe plagiaty.

Tyle że 747 to już czas przeszły. Coraz mniej linii lotniczych ma go w swojej flocie, coraz mniej sztuk lata. Rolę głównego samolotu wielkiej pojemności przejął 380, a flagowego statku powietrznego - 777. Czy to się komuś podoba, czy nie.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Tyle że 747 to już czas przeszły.

Panu juz podziekujemy.

Co tam otwieracz z laserowym naprowadzaniem.Prezerwatywa z laserowym naprowadzaniem to jest to!Też nie zdradzę swoich pomysłów.

Widzę kolega bierze przykład z najbardziej zaawansowanych homoniewiadomo sapiens

Do czego to doszło, jakiś dekadencki samolocik doczekał się swojego wątku na forum...

Jako patryjota wolę nasze migi i antki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Panu juz podziekujemy.

Takie są realia. Linie lotnicze przed wszystkim liczą kasę, bo jest to biznes o małym marginesie zysku. Podstawowym parametrem w ocenie efektywności samolotu jest koszt jednego tonokilometra lub pasażerokilometra oferowanego. Samoloty typu 330 czy 777 mają ten wskaźnik znacznie lepszy od 747. O 380, 787 czy wchodzącym niebawem do eksploatacji 350 lepiej w ogóle nie wspominać, gdyż nokautują 747. Nie zapominajmy, że 747 jest konstrukcją ponad 40 lat. W lotnictwie to jest wieczność. Inna epoka.

Liczy sie to COŚ.

Co?

Można mieć sentyment do jakiegoś typu samolotu. Są tacy, którzy twierdzą, że samolotem wszechczasów był DC-3 Dakota. AN-2 też ma swoich zagorzałych wielbicieli.

Ale w biznesie lotniczym liczy się kasa.

Po za tym proszę zobaczyc ile ma odsłon choc 1 filmik na youtubie: 3 830 157 !!!!! To wynik wszechczasów!!!!

No i o czym to ma świadczyć? Dokładnie o niczym. Różne głupawki na YT mają znacznie więcej.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ostatnio w długiej rozmowie z członkiem rządu Japonii, osobistosc ta przyznała mi rację że do współczesnych nalotów kamikaze wybrałby tylko 747. Jak stwierdził nie dosc że ma swietne parametry to seksownie by sie prezentował

Fajny temat :D (taki jakoś znajomy) no i te odsłony liczone w milionach na YouTube - to nie może być przypadek.

To faktycznie jest artystka... tfuu co ja mówię, samolot wszechczasów.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Fajny

to nie może być przypadek.

Ja to widzę Kolega to widzi ale nie wszyscy :)

Ponizej specjalna wersja 747 na ryhek japonski. Napędzana dwoma Pikaczu. Piękny

JA8957-All-Nippon-Airways-Boeing-747-400_PlanespottersNet_282858.jpg

RevellBoeing747.400.jpg

Boeing wypuscił limitowaną wersję 747 do samodzielnego składania. Składasz i zapi...lasz !!!!

Ja to widzę Kolega to widzi ale nie wszyscy :)

Ponizej specjalna wersja 747 na ryhek japonski. Napędzana dwoma Pikaczu. Piękny

JA8957-All-Nippon-Airways-Boeing-747-400_PlanespottersNet_282858.jpg

RevellBoeing747.400.jpg

Boeing wypuscił limitowaną wersję 747 do samodzielnego składania. Składasz i zapi...lasz !!!!

kocham ten wątek :D (łzy popłynęły) :D:D:D

Wydaje mi się, że ta wersja 747 jest najbardziej trafna w tym wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Tutaj mamy pewnego oburzonego obywatela Rzeszy. Pewnie że nie chce kupowac tego szajsu A380. 747 był najlepszy. Też bym sie wnerwił i napadł na Polske. Gdzies to cisnienie musiało ujsc

przypadkiem, natknąłem się, na zdjęcie z wczesnej młodości

proszę zwrócić szczególną uwagę na objętość ud

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zapraszam do dyskusji

Dostałeś ostrzeżenie lub bana za bombowca? :-)

Zapewne takie wymogi z uwagi na ponadprzeciętną liczbę podróżujących nim świętych krów.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Widzę mamy tu początkującego znawcę 747 :)

Dostałeś ostrzeżenie lub bana za bombowca? :-)

Czemu miałbym dostac? To bocznica w koncu. Tematu o 747 jeszcze nie było

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.