Skocz do zawartości
IGNORED

ADAMEK - SALETA jak obstawiacie ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Walka dla kasy - wiadomo, ale jest w Góralu jeszcze jedna motywacja aby błaznowi utrzeć nosa ...

Pamiętacie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

WALKA W SOBOTĘ - Łódź, Atlas Arena lub 46 zł za Polsatowy pay per view.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/122347-adamek-saleta-jak-obstawiacie/

Jeszcze raz zapytam - jaki jest sens zakładania wątku o pojedyńczym wydarzeniu skoro jest temat o boksie???

Co do wyniku - obstawiam Adamka bo w tej chwili Saleta to półamator i w zasadzie w ogóle nie powinno dojść do takiej walki na zawodowym ringu. Współczesny boks coraz bardziej przypomina cyrk z przełomu XIX i XX wieku aczkolwiek nie jestem pewny, czy niechcąco nie obrażam ówczesnego cyrku.

Jestem Europejczykiem.

Hihihi...

Weź przestań, bo Koledzy się śmieją...

A tak na poważnie - to przedsięwzięcie wyłącznie dla kasy przy okazji mające podreperować fundusz emerytalny obu panów. W czym niczego złego nie widzę, ale nie udawajmy, że ma to jakieś sportowe znaczenie.

Jestem Europejczykiem.

- A na kogo pan stawia profesorze? - jak powiedział Sofronow do recenzenta.

- Porządek sześć - dwa.

- Porządek sześć - dwa... ale czego?

- Wszystko jedno.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Na ten doping zbiera Polsatowy pay per view ? :) oszczać to !

Przecież nie mam zamiaru tego oglądać. To co się naprawdę liczy dla obu panów a zwłaszcza dla Adamka to pełny...(patrz pas)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

- A na kogo pan stawia profesorze? - jak powiedział Sofronow do recenzenta.

- Porządek sześć - dwa.

- Porządek sześć - dwa... ale czego?

- Wszystko jedno.

Lepsze, gdy Dyzma obstawiał konie.

A co to są adamek, saleta i polsat?

To monety?

Hihihi...

Są dwie opcje - albo Panowie wyjdą na ring z postanowieniem skasowania wynagrodzenia przy minimalnych startach własnych, albo mają coś do siebie i emocje wezmą górę.

W pierwszym przypadku ciekawszym widowiskiem będą wyścigi ślimaków, w drugim śmiertelne zwarcie emerytów może zainteresować koneserów ;-).

Ze względu na braki kondycyjne obydwu albo nokaut w pierwszych rundach, albo smętne wieszanie się na sobie, co telewizyjną widownię wpędzi w kolejną rundę usprawiedliwionego okolicznościami alkoholizmu.

Jestem Europejczykiem.

Myślisz, że przed Tobą też ucieka?

To był bokser, Clay powiedział, że to z nim stoczył najcięższą walkę w karierze.

d08e5f3192af81ca2807e8bf0003f91adbb8575b.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.