Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy Komitet Wyborczy Platformy obywatelskiej.

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory nie głosowałem na tą opcję ale uważam, że należy dać jej jeszcze raz szansę.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mam dla Was kapelana! :) Lemański co prawda suspendowany ale ten osobnik jeszcze nie! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Do tej pory nie głosowałem na tą opcję ale uważam, że należy dać jej jeszcze raz szansę.

Petru ci tego nie daruje.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Daje uroczyste słowo, ze jak pewien gościu z UE przysięgnie, ze już nigdy z tamtąd nie wróci i wywalą cały zarząd i radę, to ja będę na nich osobiście głosował.

Głosując na Platformę - głosujesz na PIS. Ta partia pod rządami lekarz Kopacz stała się populistyczną i bezideową wydmuszką.

Ludziom którym zależy na dobru Polski - polecam "Nowoczesną" ...

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ludziom którym zależy na dobru Polski - polecam "Nowoczesną" ...

Pachołek banksterów, zachwalający innym kredyty frankowe w czasie przewalutowywania własnego na złotówki gwarantem dobra Polski?????????

TV Republikę wywalili, media nagonka, forum nagonka... ależ wy wszyscy musicie w gacie robić.

Skąd wywalili?

Jestem u kumpla i - jest.

Ja tam wolę, żeby wrócił. Do kryminału.

A jak go posadzą z księdzem?

Co jo godom...:(

Co jo godom...:(

Chyba ten jod na łeb mi siod!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Poemat o brzozie.

Za panowania Platformy O0ooo... - umowy śmieciowe i harówka często za najniższą K. a najlepiej na czarno ... Tych ambitnych i chcących osiągnąć coś lepszego dla rodziny ponoć wyjechało za pracą na zachód więcej niż za okupacji niemieckiej ....

Sam jestem klasycznym przykładem, że dla takich " szmat " jak ja niema miejsca w polandzie. Nie wszyscy mają szczęście, nie wszyscy są cwaniaczkami i nie wszyscy złodziejami. Nie wszyscy mają ustawioną rodzinę po ostatniej transformacji. Gratuluje tym którym w sposób uczciwy udało się w Polsce stanąć na nogi a tym bardziej dać jeszcze pracę innym. KATOLICKIE państwo wywalające schorowanego emeryta na ulice albo do zagrzybionej nory, emeryta który płacił często podatki nawet przez 40 lat woła o pomstę do nieba... Pisze to w taki sposób gdyż Polska jest krajem KATOLICKIM. Ty niewierzący podatniku i tak musisz łożyć kasę na tych którzy dobrze sobie żyją i prawie zawsze są bezkarni. Prawo jest tak zagmatwane i skonstruowane by słabi dalej byli słabi, by byli praktycznie bezbronni... " Rodzinne " urzędy kierują od okienka do okienka - fajnie jest mieć znajomości a nie umiejętności ;D Mały może mniej a durzy rządzi tak by jeszcze bardziej się nażreć, a jego dzieci puchną od nadmiaru, często źle kończą ... Tak to jest jak się ma bez umiaru na krzywdzie ludzkiej. Życzę z serca by pan prezydent Duda i cała reszta kaczo-landu nie wracała do brzozy, komisji majątkowej i budowania nadmiernej ilości pomników.......... Życzę im by w końcu zajęli sie polską. By każdy nawet ten trochę inny czół sie dobrze w swoim kraju. By chamstwo było piętnowane, wyzysk surowo karany a urzędnik / polityk odpowiadał za swoje czyny. Przydałoby się też trochę świeżego powietrza w wymiarze sprawiedliwości. Polska powinna być domem dla wszystkich tak jak to było w czasach świetności. Inaczej będziemy prowincją po której kiedyś znów przejedzie ruski czołg. .. I tak jak nie " chcemy " emigrantów tak sami nimi będziemy. Zresztą już ze 2 miliony Polaków znalazło swój nowy dom w " zgniłej " europie zachodniej.

Pachołek banksterów, zachwalający innym kredyty frankowe w czasie przewalutowywania własnego na złotówki gwarantem dobra Polski?????????

PiSowcy walą ze strachu w gacie? Lubię patrzeć na taki widok ;-).

Poemat o brzozie.

Za panowania Platformy O0ooo... - umowy śmieciowe i harówka często za najniższą K. a najlepiej na czarno ...

To zupełnie jak firmach zarządzanych przez NSZZ "Solidarność".

Jestem Europejczykiem.

PiSowcy walą ze strachu w gacie? Lubię patrzeć na taki widok ;-).

To zupełnie jak firmach zarządzanych przez NSZZ "Solidarność".

Juz pisałem ale cenzurze sie nie spodobalo i usunęła. Umowy smieciowe oraca na czarno a najlepiej za darmo i za najniższa krajowa to jest odbicie naszej mentalności tak samo jak zachowania na drodze.

Tutaj tylko radykalnie i ostre metody moga zmienić sytuacje. Tak na nas Polaków trzeba trochę innych metod. Tutaj by sie sorawdzily totalitarne orzepisy i bardzo wysokie kary za ich lamanie i obchodzenie.

Odnośnie pracy minimalna kwota godzinowa podniesienie placy minimalnej ustalenie stanowisk w których można zatrudnić na mniej jak pełen etat (chodzi o oszustów) i smieciowki tylko w wyjątkowych sytuacjach wyraźnie napisanych jakich np (pomoc domowa roznoszenie ulotek itp) nadgodziny tylko w wyjątkowych przypadkach za obejście lub złamanie jakiegokolwiek przepisu automatycznie bardzo wysoka kara. A jak nie pomoże to jeszcze wyższa następnym razem a jak dalej nie pomaga to... zawsze można jeszcze bardziej rozszerzyć w przyszłości narzędzia do walki ze szkodnikami gospodarczymi w ostateczności zakaz prowadzenia działalności gospodarczej. U nas sie nie da inaczej nie jesteśmy mentalnie w cywilizacji zachodniej.

Wolność gospodarcza mozesz zastosować tam gdzie przedsiębiorstwa same z siebie będą dbaly o gospodarke pracowników jakość bezpieczeństwo itd. U nas to głównie zachodnie firmy i to nie wszystkie a więc na zachodzie Europy da sie u nas nie. Może nowe pokolenia coś zmienią obecnie nie. Przepisy zawsze można wycofać jak mentalność się zmieni.

Pomyłka wszystko jest tylko nie w tym wątku. Podobym pisowskim

chwilowy brak działalności w audio.

Ja zgłaszam akces na skarbnika.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Słabiutko wątek się rozwija

No bo wbrew pieprzeniu PiSowskich oficerów propagandowych nikt tu jakoś za PO nie agituje.

Jestem Europejczykiem.

Bo i po co?

Ja tam będę głosował na Nowacką, takie fajnie seksowne przemówienie dzisiaj miała.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Głosujcie na PIS ! Niezadowoleni, niewykształceni, zakompleksieni - przyjmiemy was wszystkich. Tylko PIS jest jedyną partią która może tu wszystko rozpierniczyć !!!

Głosujcie na PIS ! Niezadowoleni, niewykształceni, zakompleksieni - przyjmiemy was wszystkich. Tylko PIS jest jedyną partią która może tu wszystko rozpierniczyć !!!

Zapomniałeś dodać jeszcze że kto pracuje za 6 tyś. to "Albo złodziej, albo idiota..." więc potencjalnych wyborców jest sporo.

Nie rozumiem też po co PIS upiera się przy swoim "Polska w ruinie" skoro minister spraw wewnętrznych i koordynator służb specjalnych czyli osoba najlepiej zorientowana celniej opisał sytuację "ch... d ... i kamieni kupa" ...

Jak już pisałem - nie ważne wykształcenie - ważne żebyś postawił krzyżyk. Nie musisz rozumieć dlaczego - my zajmiemy się resztą.

Boli nas niezmiernie że cwaniaki z PO chciały ukraść nam pomysł na hasło. Polska w ruinie brzmi przecież świetnie. Ale propagandziści z PO próbowali przebić nasze hasło swoim : "ch... d ... i kamieni kupa". Tylko że ich elektorat to ludzie bogaci i inteligentni, więc nie wpasowali się w społeczne oczekiwania, he, he.

Nie przeczę że i my i PO tak samo widzimy sytuację w naszym kraju. Na szczęście nasz elektorat tego nie widzi, więc na jego zawyżonych oczekiwaniach i wynikającym z nich niezadowoleniu udaje nam się dostawać do sejmu i dalej brać kasę.

Pamiętaj - 25-go czekamy na Twój głos ...

oj rozpieprzy lichwiarską sitwę

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.