Skocz do zawartości
IGNORED

Wycena aplitunera i dvd i ew głośników.

WKD622

Rekomendowane odpowiedzi

Chce się pozbyć starego amplitunera i dvd. Jest to denon avr 1306 i denon dvd 1740. Obydwa srebrne. Wiem ze to nic specjalnego ale mniej więcej ile mogę za nie żądać? DVD kupiłem jako jakieś resztki magazynowe bez gw niecały rok temu, amplituner jest starszy. DVD jako nowe kupiłem. I amplituner i dvd są w stanie idealnym, technicznie również. Do kompletu mam jeszcze dwa głośniki, jamo e410. Do amplitunera nie mam oryginalnego pilota, tylko trochę rozklekotany zamiennik. Głośniki się w dobrym stanie, w sumie stan wizualny bardzo dobry, ale kupione to one zostały jeszcze w poprzednim tysiącleciu :D.

Tak to wygląda:

mlCVFky.jpg

głośniki to coś takiego, tylko że czarne:

jamo%20e%20410.jpg

Ile mogę za coś takiego się spodziewać? Sprzedawać coś takiego razem jako zestaw czy raczej osobno poszczególne rzeczy? Za dvd zapłaciłem gdzieś 350 zł, ale wolałem nowe. :)

Ogólnie zauważyłem, ale może się mylę, że zainteresowanie sprzętem tego typu jest małe. Na allegro mało wyświetleń na aukcjach. :)

Ogólnie zauważyłem, ale może się mylę, że zainteresowanie sprzętem tego typu jest małe. Na allegro mało wyświetleń na aukcjach. :)

Bo elektronika mizerna (i wiekowa) a kolumny to już całkiem brak słów...

wystaw na allegro od zł i jak chcesz sprzedać to sprzedasz

dvd kiedyś miałem na licytacji sprzedałem za coś ponad 100 zł

tylko że w kolorze czarnym

Chce się pozbyć starego amplitunera i dvd.

Właściwie nie zwróciłem wcześniej na to uwagi. Moja rada: wystaw w aukcjach WOŚP. Będą licytować wyżej, a kasa pójdzie na lepszy cel.

No za bardzo nie ma co z tym robić. Ale może się znajdzie jakiś amator. Głośniki chyba dam komuś, a avr+dvd wystawie. Może będzie 300-400 zł za komplet :P.

Wysłane z telefonu klasy PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.