Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnie kuszenie Chrystusa - dvd?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

hej

zakupiłem wspomniany film dvd - ostatnio pojawił się znów n a dvd - czy ktoś to ma? u mnie jakość nie jest zbyt ciekawa no i coś cały czas się psuje w obrazie... ciekawy jestem czy to tylko u mnie?

adam

https://www.audiostereo.pl/topic/12290-ostatnie-kuszenie-chrystusa-dvd/

moim faworytem jest Gladiator choc pewnie osoba ktora ma taki sprzęt ma pewnie tez ten film ;) wczoraj pojawiły sie nóweczki na allegro po 42zł ale bez reklam kto chce to znajdzie ;))

pozdrawiam

wczoraj kupiłem kilka filmów na allegro ale wahałem sie co do gladiatora

bo ceny były rózne od 42 do nawet chyba 70 zł

zakupiłem Pasja/Pojutrze/atak klonów/terminator 2 - to na poczatek

ale jeszcze szukam - bo nie mam nic !

mim>>

musisz miec "Gladiatora" ten film to prawdziwy test dla projektora. Widzialem ten film na proj. Runco za $20000 i oczywiscie bylo swietnie, sceny walki na arenie, wyscig rydwanow...supr, pozniej ogladalismy na 10Xtanszym Sharpie i niestety pojawila sie kompresja i pikseloza.

True Test.

Inne filmy z dobrym obrazem, z mojej kolekcji to: Znaki, Matrix (2 i 3), Piaty Element (klasyka do testowania obrazu) Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnia (koniecznie Colector's Edition, oryginal) no i Austin Powers (trojka) kolory super, no i dzwiek zajeb...

adangdansk>>

sorry, nie widzialem tego na DVD

na projektor koniecznie:

- jakas komputerowa bajka - Toy Story, Shrek, Nemo - dla teksturek i pikseli

- Hero - dla bajecznych kolorów

- Avalon ( Foremiak ) - dla miekkich pastelowych fotografii

...

co do "Ostatniego Kuszenia" - poprzednia edycja była super ... Gipson nie wiem jak by sie staral w detalach pokazujac swoj zachwyt znencania sie - to i tak nie dorówna Scorsese ...

Nooooooooooooo wlasnie zapomnialem o polce mojego synka

Koniecznie:

"Final Fantasy:The Spirits Within" niewiarygodna grafika i detalicznosc obrazu (*****)

"Bag's Live" klasyk filmu komp.-owego, swegoczasu techniczny wzor do nasladowania, ciagle dobry

"Finding Nemo" nowa kalasyka, obraz super, super, super sam film......super, "must have DVD"

ogolnie filmy wytworni Pixar i Dream Works to zawsze stzral w 10ke jesli chdzi o obraz.

Dobrze jest zaopatrzyc sie w jakis dyks testowo-diagnostyczny np. firmy UNAPIX

pozdr.

[obrazekLUKASZ-196843_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.