Skocz do zawartości
IGNORED

Ja skynyrd głosuję na PIS

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Ja stawiam krzyżyk na PoPiSie w/g zaleceń Krula! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

JA pie.... OLE OLE ... Co sie na tym forum dzieje.

Dali mi ostrzeznie za "uzycie wulgaryzmu" wobec chamskich wystepów autora tego watku

A wszystkie pijackie tematy założone przez Sknryda po nawaleniu sie pod same uszy pozostały na forum NIETKNIETE

IMPONUJACE.

No w sumie ciekawe zjawisko. Jak w demokracji zamiast zajwc sie zrodlem problemu to zajmuja sie reszta. Także patologia jest wszędzie.

chwilowy brak działalności w audio.

A wszystkie pijackie tematy założone przez Sknryda po nawaleniu sie pod same uszy pozostały na forum NIETKNIETE

IMPONUJACE

Bo widzisz misiak nie ważne kto stawia, ważne kto pije !!!!

(bez urazy OKI ?)

Dali mi ostrzeznie za "uzycie wulgaryzmu" wobec chamskich wystepów autora tego watku

IMPONUJACE.

Śledziłem:-(

Skoro Tobie dano ostrzeżenie, to Łociec Założyciel - na bank już wisi; dożywotnio.

W sumie - żal, bo bywało - fajnie pisał.

IMPONUJACE.

Cóż... ja znam jeszcze lepsze cuda. Mój temat o wybielaniu Hitlera przez Netanjahu po prostu zniknął, wyparował, nie został zamknięty nawet - po prostu wyleciał w próżnię. :)

Ciekawe, nie...?

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.