Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze Szydło!!!!

Monotonia...:(

Zresztą o to, to trza się Janka Hochwandera spytać. On to się zna na tych aktorkach.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Ciągle wraca się do straszenia Antonim Macierewiczem. To zasłużony i kompetentny polityk - powiedział w "Kropce nad i" Jacek Kurski pytany, czy to jednak wiceprezes PiS będzie kandydatem na stanowsko szefa MON." http://www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/kropka-nad-i,590317.html

Pięknie mówi: kiedyś "Nocna zmiana", teraz "Dobra zmiana". Tylko on nie zmienia się wcale. Wazelinka na całego. Zna wszystkie myśli Prezesa, nawet te jeszcze nie narodzone. Kurski powie wszystko i wszystko wytłumaczy, aby tylko...

Polityk całom gembom.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Zgadzam się ale ciężko będize zbilansować to dobre z pisuaru z tym złym, a jak wiadomo bilans musi wyjść na 0 inaczej ktoś coś sp...ł w liczeniu a w ich przypadku wydaje mi się że po stronie Winien będzie przeciążenie ;-)

Bilans po stronie pis będzie na minus i sporo więcej jak po stronie po to nie ulega wątpliwości. Ja tylko mam nadzieje że trn minus będzie jak najmniejszy. Nic więcej nam nie zostało emeryty i inje zostaly zmanipulowane oraz część zawiodla się na obecnej władzy i jiz drugi raz nie chciala wybrac mniejszego zła i wybrały co wybraly jiz nic nie da się zarobić tylko mieć nadzieję że mało szkód zrobią.

chwilowy brak działalności w audio.

Bilans po stronie pis będzie na minus i sporo więcej jak po stronie po to nie ulega wątpliwości. Ja tylko mam nadzieje że trn minus będzie jak najmniejszy. Nic więcej nam nie zostało emeryty i inje zostaly zmanipulowane oraz część zawiodla się na obecnej władzy i jiz drugi raz nie chciala wybrac mniejszego zła i wybrały co wybraly jiz nic nie da się zarobić tylko mieć nadzieję że mało szkód zrobią.

W kampanii obiecywali zrobić dużo "szkód", ale może się opamiętają. Pierwsze sygnały opamiętania już są.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A ch..j wam pisuary do Oscara Romka :-) Wasz Mlaszczysław lubi młodych chłopców, Romek pukał młode dziewuszki które mu podsyłały ich matki (!!!). Zaczyna się.

Zdaje się że oddadzą oscara amerykanom razem z Polańskim

Edytowane przez Korner

Czy Beatę Szydłę należy odmieniać tak jak Latę (Grzegorza)? Na przykład - zapytano Szydłę, nie ma Szydły, daj to Szydle - itp.

Poloniści, dajcie odpowiedź.

Jak odmieniać Beatę Szydło nie wiem ale już słyszałem jak się żegnać trzeba:

"W imię Ojca i Jarosława i Ducha Świętego".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie sa i plusy "ciemnogrodu". Niemieckie ustawy nie przeszły. I dobrze bo nie sa korzysne dla nas w obecnych czasach. Ale Niemcy maja jeszcze jednego zawodnika Tuska. Bardzo wiernego.

Te informacje to z " Czterech pancernych " ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jello

Te informacje to z " Czterech pancernych " ?

Z Kubusia Puchatka.

A teraz wracając do tematu. Najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o "dac zabrać" to zlikwidować wszystkie dodatki przywileje itd oraz zapewnić tzw dochod minikalny na osobę osoba nie ma dochodów dostaje minimalny np 900zl/mc. Oraz wprowadzic bardzo surowe orzepisy odnośnie pracy na czarno i to wszystko i dzieci będą i zarobki sie polepsza i jakość zycia społeczeństwa sie poprawi. I patologie i walki znikną.

12196031_1690697531164268_7316530688513528010_n.jpg?oh=18ea48bf18875c535965564896fd59be&oe=56B815C7

Teraz Ziobro może nafiukać.

"Jak stwierdził sąd, obrońcy Romana Polańskiego wykazali, że wniosek o ekstradycję jest bezzasadny. Według sądu ekstradycja reżysera do USA "jest niedopuszczalna" i byłaby bezprawnym pozbawieniem wolności."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Ja, mieszkając w dalekiej Polsce i nie znając greckiego wściekałem się na Greków za ich głupotę w czasie wyborów. Niech płacą. Na Polaków też się wśćiekam. Polacy dali 8 lat PO (brawo! :D), a teraz dali władzę PIS (ich premier pracował w Goldman Sachs). Łatwo sprawdzić, że cała polityczna elita została namaszczona w Magdalence. Są nawet zdjęcia z Kaczyńskimi bratającymi się z Kwaśniewskim...Oczywiście każde otwieranie oczu to jak rzucanie pereł przed wieprze. Nie żal mi ich.

Zrodlo Independent

Są nawet zdjęcia z Kaczyńskimi bratającymi się z Kwaśniewskim.

Oni nie chcieli, ale musieli. ;-)

Oto pełna lista zrujnowanych miast i miasteczek Polski przed wyborami 2015. Za jakiś czas będzie można do niej wrócić:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

Patrzac na tę listę i znając dobrze przynajmniej kilka miasteczek z mojego województwa, mogę powiedzieć jedynie że jej autor powinien podejść do ściany i najmocniej jak potrafi przypie.....olić w nią łbem.

Na początek proszę dziatwę forumową o wypracowania na temat: jak widzisz IV RP?

Na razie widzę jedno. PiS nie zdążył nawet ustalić składu, a na bocznicy jak u Michnika. Chętnie zobaczyłbym Wasze drzewka genealogiczne. Podejrzewam, że w większości przypadków nie różnią się one od rodowodów "świętych" z Resortowych dzieci. ;)

PRL padł w 1989.

Padł? ;) Chciałeś chyba powiedzieć przejął stery.

Edytowane przez Mrok

Na razie widzę jedno. PiS nie zdążył nawet ustalić składu, a na bocznicy jak u Michnika

Panika i strach robią swoje.

Ukryta Zawartość

Panowie sa i plusy "ciemnogrodu". Niemieckie ustawy nie przeszły. I dobrze bo nie sa korzysne dla nas w obecnych czasach. Ale Niemcy maja jeszcze jednego zawodnika Tuska. Bardzo wiernego.

BARDZO dobrze. Przynajmniej w tej materii Duda wykazuje sie interesem narodowym. Platfusioki PR-owe nazwali by to racją stanu bo słowo "narodowy" nie przechodzi sprzedawczykom i sługusom przez gardło.

A teraz zestawcie sobie te wiadomności o ciemnogrodzie z wiadomosciami o działaniach oświeconych platfusioków z partii założonej przez byłego agenta SB - Olechowskiego.

Ukryta Zawartość

"Tusk pozbawił Polskę prawa weta ws. imigrantów"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to usiądź na sedesie i daj z siebie wszystko.

Sam sobie usiądź pajacu bo ten strach dotyczy ciebie i twoich platfusowych idoli.

"Tusk pozbawił Polskę prawa weta ws. imigrantów"

Pewnie nie tylko tego.

Sam sobie usiądź pajacu bo ten strach dotyczy ciebie i twoich platfusowych idoli.

nie masz czasami przy tym Swiecie takich mysli modrewek ze wobec smierci takich Wielkich Ludzi jak Kuroń,.Bartoszewski,Grass,Mazowiecki,Gieremek etc,etc twoj udział na tym swiecie jest juz niekonieczny a nawet ...przesadny.

???

Edytowane przez muls

Wedle jednych są wielcy a wedle innych....niekoniecznie.

nie masz czasami

Różne czasy były i będą.

Aaaaaaa tak na marginesie to do pajaca było.

Ale wodę spuściłem....już.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.