Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

Rozmowy o rzuceniu na rynek dodatkowych pieniędzy powinny odbywać się w czasie obrad rządu i Sejmu czy w czasie żarcia i picia w ViP-owskiej izolatce w restauracji? To jest zachowanie praworządne czy nie? To jest psucie państwa czy nie?

Robisz się coraz bardziej żałośnie śmieszny w tym swoim symetryzmie dla obrony Twoich ulubieńców z PiS.

Głos rozsądku ale w tym kraju chyba musi jeszcze wymrzeć przynajmniej jedno pokolenie

"Przyszli posłowie Konfederacji nie wykluczają podjęcia próby legalizacji marihuany – donosi tvp.info."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pod obrusem w restauracji też,

"Krążyły żarty w stylu „Schetyna jest jak Balcerowicz, a dlaczego? Bo musi odejść!” -"

54 minuty temu, osimar napisał:

Obecny szef Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego Piotr Pogonowski kilka lat temu zasiadał w radzie nadzorczej spółki, której prezesem jest Arkadiusz B., były dyrektor w resorcie finansów i współpracownik Mariana Banasia. Ten sam Arkadiusz B., jak ujawniła "Rzeczpospolita”, miał kierować zorganizowaną grupą przestępczą mającą wyłudzać podatek VAT. Jak ustaliła WP, ABW nie zajmowała się sprawą nieprawidłowości w resorcie finansów.

Ukryta Zawartość

ostatnio pisowskiego gnoju wylewa się więcej aniżeli z uszkodzonej oczyszczalni Czajka. No, ale wiecie zegarek, ośmiorniczki.....

Państwo ulepione z kaczego gówna, to się i wylewa...

A takie różne xniwaxy, jachusie i bupki wszelakie się cieszą. I to dopiero jest zastanawiające, z czego oni się tak, qwa, cieszą?...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
5 godzin temu, jezz napisał:

Głos rozsądku ale w tym kraju chyba musi jeszcze wymrzeć przynajmniej jedno pokolenie

"Przyszli posłowie Konfederacji nie wykluczają podjęcia próby legalizacji marihuany – donosi tvp.info."

Ukryta Zawartość

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest to gówno, dobre najwyżej dla kolesi z Bronxu, a z drugiej - chcącemu nie dzieje się krzywda.

W sumie nic mi do tego co kto pije, je i pali.

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

"Krążyły żarty w stylu „Schetyna jest jak Balcerowicz, a dlaczego? Bo musi odejść!” -"

No ale w czym widzisz problem? Przecież to nie jest jakiś k... Breżniew czy cóś.

No i wszystko już jest jasne, Trzaskowski przez te kilka miesięcy rzadzenia rozwalił w Wawie nie tylko Czajkę ale też komunikację miejską.

"Artur Zawisza w obszernym wpisie na Facebooku wyjaśnił, że wsiadł za kierownicę, bo miał tego dnia ważne spotkania i negocjacje."

Jak wy tam teraz żyjecie?

2 minuty temu, Sine Metu napisał:
10 godzin temu, jezz napisał:

No ale w czym widzisz problem? Przecież to nie jest jakieś k... Breżniew czy cóś.

A czy ja napisałem, ze widzę w tym problem?

26 minut temu, jezz napisał:

Artur Zawisza w obszernym wpisie na Facebooku wyjaśnił, że wsiadł za kierownicę, bo miał tego dnia ważne spotkania i negocjacje."

Pewnie Palestyńskiego Frontu Wyzwolenia z Frontem Wyzwolenia Palestyny...

9 minut temu, Zbig napisał:

Pewnie Palestyńskiego Frontu Wyzwolenia z Frontem Wyzwolenia Palestyny...

Co nie zmienia faktu, że komunikacja nie działa.

15 godzin temu, Zyzol napisał:

Rozmowy o rzuceniu na rynek dodatkowych pieniędzy powinny odbywać się w czasie obrad rządu i Sejmu czy w czasie żarcia i picia w ViP-owskiej izolatce w restauracji?

Lepiej niech dyskutują w hotelach na godziny... To ulubiona rozrywka i miejsce spotkań w matecznikach PIC czy można powiedzieć "burdelownikach" PIC...

40 minut temu, jezz napisał:

A najgorsze że warszawiacy nic o tym nie wiedzą ?

My tu gadu gadu a Artur Zawisza nadal w stanie wyższej konieczności.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zbig
12 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A takie różne xniwaxy, jachusie i bupki wszelakie się cieszą. I to dopiero jest zastanawiające, z czego oni się tak, qwa, cieszą?...

Z tego, że taki wkurwiony jesteś, he he..

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Wina Tuska.

To ty tak uważasz. Ja napisałem cos innego.

A propos Tuska, dziś przeczytałem,

"Nie trawię Donalda Tuska. To cyniczny karierowicz. Nastawiony wyłącznie na osobiste korzyści, także finansowe. Powinien pozostać na marginesie polskiej polityki. "

Ja bym akurat opinii tej baby nie brał zbyt poważnie ?.

22 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Z tego, że taki wkurwiony jesteś, he he..

Wiesz, Herbaciorz...  Tu już wszyscy doskonale wiedzą, żeś jest ograniczony ponad normę. Nie musisz zatem tego podkreślać każdym swoim idiotycznym wpisem.

1 godzinę temu, Zbig napisał:

My tu gadu gadu a Artur Zawisza nadal w stanie wyższej konieczności.

Auta nie ma, komunikacja nie istnieje, może chociaż jeszcze jest veturilo?

a ja wczoraj usłyszałem, że Tusk wybudował Orliki, żeby odciągnąć ludzi od kościoła. Facet, który to powiedział, absolutnie nie wyglądał na kogoś, kto mógł sam na to wpaść. Nieważne jakie zdanie ma się na temat Tuska, ale gratuluję propagandzie PiSowskiej tak skutecznego prania mózgu. Z drugiej strony, jak wybierze się odpowiedni target, można wszystko wcisnąć.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

17 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja bym akurat opinii tej baby nie brał zbyt poważnie ?.

Czy to oznacza, że jednak jesteś pisiorem? ?

18 godzin temu, Bobcat napisał:

No widzisz. Dałeś sobie biedaku wmówić że przekręty VAT to wyłącznie PO

A gdzie ty to wyczytałeś? W swojej głowie?

19 godzin temu, Bobcat napisał:

A tu się okazuje że pierwsze skrzypce w tym przestępczym procederze grał przedstawiciel zupełnie innej opcji politycznej.

I ty myslisz, że_ on_ to cały przekręt vat? Łał.

Gdyby tak było to Tuski i PO dawno by go zjedli na śniadanie.

3 godziny temu, jezz napisał:

No i wszystko już jest jasne, Trzaskowski przez te kilka miesięcy rzadzenia rozwalił w Wawie nie tylko Czajkę ale też komunikację miejską.

Zaniedbali bo w tym czasie zajmowali się tylko i wyłącznie hodowlą kóz ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Godzinę temu, osimar napisał:

a ja wczoraj usłyszałem, że Tusk wybudował Orliki, żeby odciągnąć ludzi od kościoła. Facet, który to powiedział, absolutnie nie wyglądał na kogoś, kto mógł sam na to wpaść. Nieważne jakie zdanie ma się na temat Tuska, ale gratuluję propagandzie PiSowskiej tak skutecznego prania mózgu. Z drugiej strony, jak wybierze się odpowiedni target, można wszystko wcisnąć.

Też to wczoraj oglądałem i jestem przerażony jakie idiotyzmy można ludziom wcisnąć. Brak słów. ? 

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

1 godzinę temu, osimar napisał:

Nieważne jakie zdanie ma się na temat Tuska, ale gratuluję propagandzie PiSowskiej tak skutecznego prania mózgu

"Ciemnemu ludowi" nie trudno jest wyprać mózg. Wystarczy pomachać kasą przed nosem albo obietnicą kasy w nieokreślonej przyszłości.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

A gdzie ty to wyczytałeś? W swojej głowie?

Nie, tutaj:

22 godziny temu, Jacchusia napisał:

Dawno się tak nie uśmiałem...zwłaszcza jeśli chodzi o vat i PO.

Istnieją granice bezczelności i tupetu które stale przekraczasz.

I ty myslisz, że_ on_ to cały przekręt vat? Łał.

Nie. Ale grał tam pierwsze skrzypce.

Zaniedbali bo w tym czasie zajmowali się tylko i wyłącznie hodowlą kóz ?

Tak może się wydawać tylko z perspektywy zapyziałej prowincji.

Edytowane przez Bobcat
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Jak komunikacja nie działa, jak działa - nawet miesięczny mam
Ruska propaganda, kombinują co chwyci.
6 godzin temu, sly30 napisał:

Też to czytałem. Ta sama osoba uważa obecnie, że PIS to dno, a Duda to już mega katastrofa.

Masz rację. Ale to jest chora odpowiedź na szykany środowisk LGBT ze strony PISu, oraz hej ze strony kościoła. Nie jestem zwolennikiem LGBT ale są jacy są i mają prawo do życia. Nigdy nie słyszałem ani w TV, ani w żadnym innym medium, by ktoś z LGBT nawoływał do walki z ideą rodziny. Nigdy nie wypowiadali się przeciwko rodzinie, choć pis tak twierdzi. A że są jacy są, to ich prawo. Walkę z ideologią w szkołach należy rozpocząć od wywalenia ze szkól religii. A poza tym z dwojga złego, wolę tych od LGBT, którzy przynajmniej nie ukrywają kim są niż kościelną, zakłamaną bandę ciot i pedofilów, którzy udają świętych, a są zbokami i patologią większą i bardziej szkodliwą niż to całe LGBT.

Bardzo cynicznie patrząc można dojść do wniosku, że Kościół tępi ruch LGBT, ponieważ ten prowadzi jakąś, choć zapewne niepełną edukację seksualną. Wyedukowany dzieciak będzie trudniejszy do zgwałcenia przez księdza, bo od razu zorientuje się, czym pachną poczynania duchownego. Poza tym być może pod wpływem ruchu LGBT część wyedukowanych młodych ludzi okaże się zdeklarowanymi gejami albo zdeklarowanymi hetero, co "uszczupli łowisko" dla księży, bo większość z nich  stworzy szczęśliwe związki partnerskie i nie będzie już podatna na lep obietnic. 

40 minut temu, Pasqual napisał:

Bardzo cynicznie patrząc można dojść do wniosku, że Kościół tępi ruch LGBT, ponieważ ten prowadzi jakąś, choć zapewne niepełną edukację seksualną. Wyedukowany dzieciak będzie trudniejszy do zgwałcenia przez księdza, bo od razu zorientuje się, czym pachną poczynania duchownego. Poza tym być może pod wpływem ruchu LGBT część wyedukowanych młodych ludzi okaże się zdeklarowanymi gejami albo zdeklarowanymi hetero, co "uszczupli łowisko" dla księży, bo większość z nich  stworzy szczęśliwe związki partnerskie i nie będzie już podatna na lep obietnic. 

To co piszesz ma sens i coś w tym jest. Bo jakiż inny sens ma wojna gejów i pedofilów kościelnych z LGBT? Przecież to sami swoi.

10 godzin temu, Jacchusia napisał:

kóz

Gdzie wrak?

W dniu 25.10.2019 o 22:29, jezz napisał:

info

Gdzie wrak?

26 minut temu, toptwenty napisał:

Gdzie wrak?

Ale, że o co ci chodzi?

Rozumiem, sobota,mózg pęcznieje od dopingu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.