Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, jar1 napisał:

Bo to nie ty decydujesz do jakiego  stada należysz. Powinieneś się już chyba do tego przyzwyczaić i czuć się z tym dobrze. ?

Od grudnia zdążyłem się przyzwyczaić.?

14 minut temu, glazior napisał:

Wdawało mi się że jesteś z tamtych rejonów.

A, o to chodzi.:)

2 godziny temu, matoole napisał:

Nie od dziś wiadomo, kto broni "starego porządku" -lemingi, byli funkcjonariusze MBP, SB i ich pogrobowcy, oraz yntleygenci nominowani z nadania sowieckiego - po wyrżnięciu prawdziwej, Polskiej Inteligencji. 

Jednym słowem zacne towarzystwo.

Kolego matole!

Jakiego "starego porządku"???

A wstręt do inteligencji nie dziwi - PiS jako partia proletów od zawsze obrzydza wszystkich którym chciało się uczyć i osiągnąć jakiś poziom.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, glazior napisał:

Wdawało mi się że jesteś z tamtych rejonów.

To o niczym nie świadczy, ja jestem z rejonu, gdzie Kłaniająca Się Płotom Kopacz - najbardziej durny Premier w historii Polski - startowała z SB-cko - lemingowej listy z numerem 1. Wygrała, tak jak wygrał Tęczowy Jasiek, ale przestają mnie dziwić wybory moich ziomków ,gdy popatrzę na mapkę, którą zamieściłeś. ?

edycja

@Jaro_747, nie mam nic do Inteligencji - z racji wykształcenia sam jestem w klubie - mam problem z yntelygencją. Czaisz różnicę?

Tu masz przykład YNTELYGENTA:

Edytowane przez matoole

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

45 minut temu, matoole napisał:

Kopacz - najbardziej durny Premier w historii Polski

W porównaniu z głupią babą z gminy Brzeszcze -  Kopacz jawi się omal że jako profesor Sorbony.

47 minut temu, matoole napisał:

@Jaro_747, nie mam nic do Inteligencji - z racji wykształcenia sam jestem w klubie - mam problem z yntelygencją. Czaisz różnicę?

No chyba każdy czai że inteligencja to nie jest twój plus dodatni ;-).

Jestem Europejczykiem.

48 minut temu, matoole napisał:

Tu masz przykład YNTELYGENTA

Jak będziesz miał 1% inteligencji pani profesor Płatek to będziesz mógł uważać się za mądrego.

No to zaśpiewajmy

"...Ojczyzno, Ojczyzno daj nam wreszcie znak
Chcą ujrzeć ten znak dzieci Twe
Poranek nadejdzie!
Świat będzie nasz!
Jutro należy do mnie.."

57 minut temu, Bobcat napisał:

Kopacz jawi się omal że jako profesor Sorbony.

Zgadza sie, chyba nawet robila tam doktorat z paleontologii

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

50 minut temu, Bobcat napisał:

Jak będziesz miał 1% inteligencji pani profesor Płatek to będziesz mógł uważać się za mądrego.

Normalny człowiek posiadający 50% yntelygencyi Moniki Płatek miałby problemy z oddychaniem - za duże obciążenie dla mózgu. Normalnie procesor  nie dałby rady obsłużyć tej funkcji. Jak Ona to robi, że przy takim IQ potrafi jeszcze mówić pozostaje dla mnie zagadką.

To są te tuzy intelektu w lemingowym, wesołym światku.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Zgadza sie, chyba nawet robila tam doktorat z paleontologii

Może ktoś Kopacz nie lubić, gdyż jest z innej opcji. Co by o niej nie mówić - była premierem. A nie (jak głupia baba z gminy Brzeszcze) zdalnie sterowaną marionetką, pajacykiem na sznurkach za które pociąga prezesuńcio.

4 minuty temu, matoole napisał:

Normalny człowiek posiadający 50% yntelygencyi Moniki Płatek miałby problemy z oddychaniem - za duże obciążenie dla mózgu. Normalnie procesor  nie dałby rady obsłużyć tej funkcji. Jak Ona to robi, że przy takim IQ potrafi jeszcze mówić pozostaje dla mnie zagadką.

To są te tuzy intelektu w lemingowym, wesołym światku.

Zabawne gdy jakiś powiatowy klawicymbał ocenia wirtuoza.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Może ktoś Kopacz nie lubić, gdyż jest z innej opcji. Co by o niej nie mówić - była premierem. A nie (jak głupia baba z gminy Brzeszcze)

Taa

Już kiedyś pisałem o tym, że PiSowska propaganda uwielbia odwoływanie się do obrazków, bo niczego bardziej wyrafinowanego ich elektorat nie ogarnia. No i mamy kolejnego szeregowego propagandzistę na usługach reżimu.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Już kiedyś pisałem o tym, że PiSowska propaganda uwielbia odwoływanie się do obrazków, bo niczego bardziej wyrafinowanego ich elektorat nie ogarnia. No i mamy kolejnego szeregowego propagandzistę na usługach reżimu.

Powaznie, a ja widzialem tutaj takie ostrego antypisowca, non stop jedzie obrazkami. Jak to wytlumaczysz?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 godziny temu, glazior napisał:

Kużwa cytat

PiS dostał 51% ważnych głosów? Nie słyszałem.

Coś byś krzyczał, gdyby tyle dostał?

Edytowane przez toptwenty

@Jaro_747,w normalnym świecie to się nazywa dowód. Dla leminga to propaganda - pewnie Jarek Kaczyński zmontował to na kolanie.Was nic nie wyleczy, ani nagrane taśmy, ani nagrane filmy, ani kłamstwa w żywe oczy, ani nawet to ,że was również ktoś okradł.

Jesteście jak naród Kim Dzong Una. Cóż zrobić, ja wam pomóc nie potrafię, ale nie sposób pomóc ludziom, którzy nienormalność traktują jako coś oczywistego.

Edytowane przez matoole

7 minut temu, bubusia napisał:

Powaznie, a ja widzialem tutaj takie ostrego antypisowca, non stop jedzie obrazkami. Jak to wytlumaczysz?

Bo musi się dostosować do Waszego poziomu. Nic innego nie ogarniacie. O na przykład to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A wielbiciele PiS doskonale pasują do tego:

24e7a7813b92ac7a9a488900d7aa3bd0.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, jezz napisał:

który opozycja zjednoczyła się

Nie cała.  100%-46%=54%. PiS dostał 46% ważnych głosów. 

Przeciwko PiS głosowała reszta, czyli 54%.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Zacytuje ci twojego kolege, wystarczy zmienic 2 fragmenty, sam zdecyduj na co.:

Już kiedyś pisałem o tym,............propaganda uwielbia odwoływanie się do obrazków, bo niczego bardziej wyrafinowanego ich elektorat nie ogarnia. No i mamy kolejnego szeregowego propagandzistę na usługach .............

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Zacytuje ci twojego kolege, wystarczy zmienic 2 fragmenty, sam zdecyduj na co.:

Już kiedyś pisałem o tym,............propaganda uwielbia odwoływanie się do obrazków, bo niczego bardziej wyrafinowanego ich elektorat nie ogarnia. No i mamy kolejnego szeregowego propagandzistę na usługach .............

Nawet nie stać Cię na napisanie czegoś autorskiego od siebie? Intelektualna nędza.

Edytowane przez Bobcat
5 minut temu, matoole napisał:

@Jaro_747,w normalnym świecie to się nazywa dowód. Dla leminga to propaganda - pewnie Jarek Kaczyński zmontował to na kolanie.Was nic nie wyleczy, ani nagrane taśmy, ani nagrane filmy, ani kłamstwa w żywe oczy, ani nawet to ,że was również ktoś okradł.

Jesteście jak naród Kim Dzong Una. Cóż zrobić, ja wam pomóc nie potrafię, ale nie sposób pomóc ludziom, którzy nienormalność traktują jako coś oczywistego.

Co ty bredzisz synku?

Premier ukochanego przez ciebie rządu jest patologicznym kłamcą i mitomanem a twoim największym problemem jest to, że Kopacz skręciła nie w tą stronę co trzeba. Szydło ze skrętami radziła sobie znacznie lepiej - aż jej asfalt pod chałupę podciągnęli.

Jestem Europejczykiem.

Nawet nie stać Cię na napisanie czegoś autorskiego od siebie intelektualna nędzo?

amebo opamietaj sie

?

Edytowane przez bubusia

@Jaro_747,to ,że masz urojenia niekoniecznie jest moim problemem ... synku.

Edytowane przez matoole

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Co ty bredzisz synku?

Tak to jest z wami prostakami

Cała przyjemność po mojej stronie.

Moze bys cos wkleil dumna amebo

Edytowane przez bubusia

"Mieć przeciw sobie głupców - to zaszczyt".

(Mark Twain)

Widze, ze sie nie powtarzasz, hehe

Bobik, ty naprawde jestes wyjatkowo prymitywny ludek

Piszesz o powtarzaniu, a za sekunde sam sie powtarzasz ?

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Tak to jest z wami prostakami

Typowe dla PiSowskich propagandzistów. Już te wasze sztuczki opisywałem - najpierw chamskie odzywki i prowokacje, później jak się ktoś odwinie płacz, biadolenie i skargi do moderacji jakich to cierpień doznajecie. No ale skoro Prezes dał przykład to trzeba się tego trzymać, on to już na żoliborskim podwórku ćwiczył.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.