Skocz do zawartości
IGNORED

problem z połączeniem marantza sr5008 i UD7007 z routerem

tomektt

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem użytkownikiem internetu w sieci Inea.

Sieć domowa postawiona jest na netgear WNDR4300 .

Pod router mam, miałem dotychczas ponieważ teraz mam problem, bezprzewodowo laptopy, tablet, trzy telefony, drukarkę i tv.

Do trzech wejść przewodowego LANu podpięte UD7007, marantz SR5008 i przez powerline tp linka yamahę 560, która jest w sypialni.

Wszystkie mac adresy urządzeń wpisałem do routera, dodatkowo drukarce, tv, SR5008 i UD7007 nadałem stałe adresy IP, pozostałym urządzeniom nie.

Całość hulała. Jednak po jakiejś zewnętrznej awarii w inei, stała się rzecz dziwna, gdy mam wpięte w porty urządzenia przewodowe to odcina net całkowicie, gdy wypnę je, to go mam.

Co może być problemem?

Jak go rozwiązać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.