Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny

bodzio23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem posiadaczem Denona RCD-M40 szukam do nich kolumn podstawkowych lub podłogowych w rozsądnej cenie, muzyki jakiej słucham to różnego rodzaju metal, rock, żona popu, disco itp nie chodzi nam o górną półkę od 2tys do nie wiem ile po prostu żeby fajnie grały pokój 16 m kwadratowych. Czytam to forum i już nie wiem co JAMO nie chwalą TAGA HARMONY też nie na TONSILACH psy wieszają ,,,,,,,,,,, budżet do 1000 zł. Za wazelkie porady dziękuję i pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/123374-kolumny/
Gość numik

(Konto usunięte)

Witam, jestem posiadaczem Denona RCD-M40 szukam do nich kolumn podstawkowych lub podłogowych w rozsądnej cenie, muzyki jakiej słucham to różnego rodzaju metal, rock, żona popu, disco itp nie chodzi nam o górną półkę od 2tys do nie wiem ile po prostu żeby fajnie grały pokój 16 m kwadratowych. Czytam to forum i już nie wiem co JAMO nie chwalą TAGA HARMONY też nie na TONSILACH psy wieszają ,,,,,,,,,,, budżet do 1000 zł. Za wazelkie porady dziękuję i pozdrawiam.

stx electrino 150 za 1100

https://www.audiostereo.pl/topic/123374-kolumny/#findComment-3631342

Witaj,

biorąc pid uwagę wielkość pomieszczenia odsłuchowego oraz konfigurację, zdecydowanie namawiam na dobre kolumny podstawkowe.

Moim zdaniem zdecydowanie najlepiej sprawdzą się trzy modele. Pierwsza propozycja to Melodika BL20, grająca dynamicznym, mocnym, otwartym dźwiękiem. To kolumna do raczej mocniejszego grania z lekko wyeksponowanymi skrajami pasma. Drugą propozycją jest Indiana Line Nota 260. To trochę łagodniejsze, cieplejsze, spokojniejsze brzmienie. Na koniec najbardziej uniwersalne rozwiązanie - Monitor Audo MR2. To dobra dynamika, szybkość, przestrzenność w połączeniu z dobrym wypełnieniem.

Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań oczywiście słuźę pomocą. Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

https://www.audiostereo.pl/topic/123374-kolumny/#findComment-3631507

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.