Skocz do zawartości
IGNORED

Już za tydzień Matura- ojej Audio Show!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

W zwiąku z wystawą mam pytanie. W jaki dzień forumowicze się tam wybierają? Może jakiś obiadzik przy piwku i wymianie opinii i poglądów? Co Wy na to? Gdzie zaaranżowac spotkanie- w którym hotelu? Przy Sherathonie jest knajpka Kuronia, gdzie daja dobre zarcie i zimne piwo.

Zydelek - ja się wybieram :-)

Szukajcie raczej knajpki przy BRISTOLU - w tym roku nie ma Sheratona.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

panowie ok..............

tylko znaczną grupę stanowią biedni studenci pływający na łąjbach i będący melomanami,

dla których obiad i 2 piwa za 80zł to hmmmmmmm

dość sporo

może jakas tania knajpa by się znalazła?????

bo te przyhotelowe to pewnie drogie jak cholera :(

PS - Zydelek, ja będę w sobotę

Kapelli- ja Frank, Andrzej, byc może Tomek i Zorro będziemy równiez w sobotę.

Obiadek by smakował nie musi byc drogi:):):) Lepiej forsę trzymać na nowy sezon żeglarski, gdzie sie spotkamy.

Mam Twój nr. tel. wiec sie zdzwonimy. Kto zatem jeszcze przyłączy się do grupy????

Proponuję interkonekt w wersji XLR na szyję - można złączyć koniec z końcem i wtedy na pewno nie spadnie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.