Skocz do zawartości
IGNORED

Dab+, Hi-res audio, Spotify i żeby ładnie grało w stereo.

dudziakk13

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam Amplitunera ze SPOTIFY, DAB'em i możliwością połączenia przez bt ( dzieciaki i rodzinka niech też ma radość ze sprzętu) ale chcę żeby grał porządnie w stereo- nie chcę żadnych wynalazków 5.1. Wtedy kiedy chcę posłuchać porządnie muzy to ma grać jak dobre stereo a nie kino domowe. Generalnie chciałbym też poeksperymentować z HI-RES audio od Sony. Mam Tannoy dc6tSE i chciałbym dopasować coś do tych kolumn. Polubiłem ich brzmienie. Do zeszłego tygodnia używałem ONKYO A9050, ale trafiła się możliwość korzystnej odsprzedaży więc to był bodziec do wymiany sprzętu na coś bardziej rozbudowanego "multimedialnie" a może i brzmieniowo. Z tego co przeglądałem to właśnie w ofercie ONKYO ( w geście drobnej tęsknoty za 9050) jest TX 8150 i w sumie póki co w tą stronę się kieruję- ale może ma ktoś jakieś inne propozycje ?

Pozdrawiam

Szukam Amplitunera ze SPOTIFY, DAB'em i możliwością połączenia przez bt ( dzieciaki i rodzinka niech też ma radość ze sprzętu) ale chcę żeby grał porządnie w stereo- nie chcę żadnych wynalazków 5.1. Wtedy kiedy chcę posłuchać porządnie muzy to ma grać jak dobre stereo a nie kino domowe. Generalnie chciałbym też poeksperymentować z HI-RES audio od Sony. Mam Tannoy dc6tSE i chciałbym dopasować coś do tych kolumn. Polubiłem ich brzmienie. Do zeszłego tygodnia używałem ONKYO A9050, ale trafiła się możliwość korzystnej odsprzedaży więc to był bodziec do wymiany sprzętu na coś bardziej rozbudowanego "multimedialnie" a może i brzmieniowo. Z tego co przeglądałem to właśnie w ofercie ONKYO ( w geście drobnej tęsknoty za 9050) jest TX 8150 i w sumie póki co w tą stronę się kieruję- ale może ma ktoś jakieś inne propozycje ?

Pozdrawiam

up

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.