Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge Audio CXA 80 : )

_Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio byłem na odsłuchu tej małej spawarki, i zapomniałem sprawdzić pod podwoziem : )

Niebawem biorę do siebie ten piec, i jeżeli jakimś cudem zostanie, to chciałbym się dowiedzieć czy ten plastik z przodu który

" zastępuje " klasyczne stopki można wymienić na normalne stopki. Tutaj przykład... Cambridge Audio AZUR 851E

Z tyłu również będę chciał wymienić stopki.

Czasami udaje się wymienić stopki bez rozbierania pieca, a czasami trzeba " rozbebrać " piec : )

Ogólnie mam już zrobione trzy komplety stopek, po cztery na jeden piec pełny materiał, nie uznaję w audio plastikowych stopek.

Dobra jedziemy dalej... : )

I jeszcze jedno, bo nie za bardzo się przyjrzałem temu gadżetowi na panelu frontowym.

Ten napis po prawej stronie można wychrzanić, bo jakoś nie lubię takich klimatów. Panel ma być czysty od takich pierdół : )

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

https://www.audiostereo.pl/topic/124952-cambridge-audio-cxa-80/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.