Skocz do zawartości
IGNORED

Nie gra jeden kanał Matrix Mini i

tiptop73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Nie ma sygnału na wyjściu z Daca na jednym kanale Rca oraz Xlr,zarówno gdy podłączony jest przez optyka koaksial czy usb.Natomiast jako wzmacniacz słuchawkowy jest o.k.,grają oba kanały.Okoliczni serwisanci nie chcą się za niego wziąśc.Mam pytanie, co ewentualnie może byc przyczyną usterki i czy ktoś wie gdzie w Krakowie mozna naprawić ten sprzęt.Oczywiście,sprzęt był wcześniej sprawny,przestał grać gdy podłączyłem go przez usb,zaczeła charczeć jedna kolumna i potem nastała cisza.Z góry dziekuje .Podaje jeszcze adres strony ze zdięciami daca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Witam.Uszkodzony byl dac ad1955.Diagnoza i wymiana:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam.

Jarek C.Jak sie okazało,nie grał rownież jeden kanał na wyjściu słuchawkowym.Nie słucham na słuchawkach,wtedy tylko na szybko sprawdzałem,jak poruszałem przy przejsciówce na kablu do słuchawek,to jakiś dzwięk był i uznałem że gra:-).Dla mnie najważniejsze że sprzęt naprawiony.Ile zapłaciłem to na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.