Skocz do zawartości
IGNORED

Pearl 25 + NAD C316 czy BC EX-202.1

m4Rx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem zdecydowany na kolumny PA Pearl 25 jednak zastanawiam sie nad wzmacniaczem - NAD C316 BEE i BC Acoustique EX-202.1. Lubie cieple neutralne brzmenie. Ktory z tych wzmacniaczy bedzie lepszy? BC ma wejscie optyczne wiec to na pewno zaleta bo mozna zrezygnowac z DAC'a ale czy slyszalnie gorzy niz NAD? Nie chcialbym wydawac wiecej niz 1200zl na wzmacniacz wiec nie pozostaje mi raczej nic innego do wyboru z nowek.

Z gory dzieki za wszelka pomoc w wyborze.

Pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/125252-pearl-25-nad-c316-czy-bc-ex-2021/

Najlepiej wybierz się do salonu i sam posłuchaj jednego i drugiego z tymi kolumnami.

w ciemno wolałbym BC Acoustique EX-202.1 ale dlatego że nad 356 mi się nie za bardzo podobał a ten to jeszcze 2 modele niżej.

Najlepiej wybierz się do salonu i sam posłuchaj jednego i drugiego z tymi kolumnami.

w ciemno wolałbym BC Acoustique EX-202.1 ale dlatego że nad 356 mi się nie za bardzo podobał a ten to jeszcze 2 modele niżej.

Ja z tymi kolumnami planuje kupic BC Acoustique EX-222.1. Troche wyzszy model. Na plus jest to, ze ma aptx

Witaj,

tak naprawdę to dwa bardzo dobre połączenia. NAD będzie trochę szybszy, lekko jasniejszy. BC Acoustique natomiast zaoferuje trochę głębszy bas i bardziej ciepłe, miękki brzmienie. Różnice jednak nie są duże, jest to bardziej kwestia subiektywnych odczuć.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy do naszego salonu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.