Skocz do zawartości
IGNORED

na czym postwić sprzęt zamiast stolika?

NADek

Rekomendowane odpowiedzi

może na płycie marmurowej? chodzi mi bardziej o wygląd niż zeby coś w brzmieniu pomogło:) teraz stoi bezpośrdnio na parkiecie troche to mało audiofilsko wygląda:) a i żeby nie za dużo wydac PLNów na to:)

[obrazekLUKASZ-201971_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

zamów płyty granitowe, kup 4 piony murarskie w OBI, połącz wsio poxipolem i będzie miodnie. Nie zapomnij podłożyć pod piony jakieś "miedziaki", np 5-cio groszówki.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

-> NADek

Fajny wzmacniacz ;-) Nspisz o nim kilka słów... Zagadzam się z Fr@ntzem - zrób tak, jak mówi. Tyko zdejmij ten klocek z NADa :-D Zdaje się, że niejaki sebax z tego forum dość tanio robi rzeczy z granitu - poszukaj jakiegoś info na forum na ten temat.

• Redaktorzy

krzych - dokładnie tak niech uderza do Sebaxa. Sam czekam od Niego na płyty pod Hyperiony z czarnego granitu. Ceny Sebax ma szokująco niski jakporównać je z tymi jakierzycają kamieniarze w Warszawie. Tylko Sebax zarobiony jest jak ciasto drożdżowe i na "kamyczki" przyjdzie mi poczekać najmarniej 2 tygodnie ;-((.

Jak zamówiłem to potem miałem nawet lekkie wurzuty resztek sumienia, że odciągam Go od nowowyklutego potomka ;-))

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

ludzie!!!!! trzymajcie się z dala od poxipolu i szybkoschnącej wersji distalu, jedno i drugie to śmierdzące ( dosłownie ) gówno, o parametrach kleju z klejownic na "pałeczki", jedynym ich plusem ( poza szybkim schnieciem ) jest jako taka elastyczność...

Zwykła taśma dwustronna wystarczy. Ma taką zaletę, że dodatkowo zniweluje minimalne nierówności podłoża. Koncepcję kamień + kolce gorąco popieram. Wersja rozbudowana to prawie-stolik, czyli druga płyta - półka, oparta na pierwszej za pośrednictwem metalowych (-> tokarz) nóżek, też kolcami zakończonych.

to ja się zdecyduje na ten granit + nóżki a w przyszłości rozbuduje to dokladajać kolejne części.

krzych -->

ten wzmak to 317, cóż ja moge o nim napisać poza tym że pięknie mi brzmi:) nowe klocki NADa to już nie to samo:) bedziesz w Lublinie to wpadij to posłuchasz:)

Pozdr.

-> NADek

Dzięki... jak się będę wybierał w kierunku Lublina, to chętnie bym go posłuchał, jako zwolennik i posiadacz NADa (tylko C320 (nie BEE) oraz C521i ... ;-) Nota bene, na internetowej stronie sklepu Meloman (właśnie z Lublina) od dłuższego czasu taki wzmak tkwi w zakładce "komis"...

Jak już wcześniej wspomniałem to jest super. Został wykonany prototyp i niedługo zrobię zdjęcia. Dla majsterkowiczów możliwe jest wykonanie samodzielne. Dla innych co nie mają czasu albo po prostu nie potrafią można to zrobić za oreśloną cenę. "Naim" ma rację, że to co jest naprawdę dobre musi kosztować znacznie więcej niż to co tylko z widoku nam się wydaje jako lepsze.

Rogus dlaczego sprzedałeś takie dobre kable, czy przypadkiem nie jesteś zbyt niecierpliwy. Podejrzwam, że nadal nie wiesz na co stać twój sprzęt, a ja już żałuję, że musiałem ci oddać te kable. One były naprawdę dobre, a może jeszcze lepiej.

Pokaz odbędzie się na stronie ..............:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.