Skocz do zawartości
IGNORED

Audioquest Nighthawk

dekoracja

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że różnie oceniane. Ja nie czytam mp3 store akurat, ale head fi owszem. Mam je od 3 dni i grzeję non stop ;) na razie miałem wczoraj 1,5h Wagnera i nie mogłem się oderwać. Mam szczęście być nie spaczony wybitnymi słuchawkami (nie znam żadnych ultra zawodników typu hd800) więc oceniał będę jak gra na nich muzyka.

????

Mozesz napisac jak wygoda? Nauszniki mocno uciskaja czy lekko siedza na glowie? Barwowo slodkie czy neutralne? No i jak z gora pasma? Faktycznie wycofana? Wiem, ze masz nowki, wiec wiele moze sie zmienic ale napisz jak to wyglada na chwile obecna. I jak z rozdzielczoscia? Dzieki.

-Salva Mea-

Wygodne bardzo. Wygodniejsze chyba nawet od moich Sony mdr 1A. Sony czasem muszę poprzesuwać na głowie po dłuższym odsłuchu, mają nieco mniejsze muszle i mnie "swobody" dają. NH siedzą lekko. Ale mam małą głowę.

Barwowo na razie są raczej cieplejsze, ale ogólnie rozdzielczość to mam lepszą z głośników chyba ;) góra dla mnie w normie, ale jak pisałem nie znam typowych słuchawek analitycznych. I gram z wyjścia w moim pre naim'a, który niby ma dyskretne wyjście o niezłej wydajności prądowej, ale nie jest to jakiś schiit...

????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.