Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD do Denon DRA-100

123stop

Rekomendowane odpowiedzi

Denon DRA-100 jest z pewnego punktu widzenia ideałem tego typu urządzenia. Zastanawia mnie podejście do odtwarzania płyt CD. Można, ale jeśli się je np. wgra do komputera. Ale co z osobami posiadającymi takie urządzenie, albo mającymi taki zamiar, i mającymi sporo płyt CD, których nie zamierzają ripować. Z tego co mi wiadomo nie ma odtwarzacza CD do kompletu, a może jest w planach?

https://www.audiostereo.pl/topic/125793-odtwarzacz-cd-do-denon-dra-100/

Przecież to odtwarzacz sieciowy :) do takich sprzętów nie ma odtwarzaczy CD

Mi się coś skojarzyło w rodzaju Denon D-F109N i D-F109C. Gdyby wziąć z jednego odtwarzacz sieciowy i dać do zwykłego zestawu z CD możnaby mieć, że tak powiem komplet. Zresztą takie opcje czasem można zobaczyć, tzn. 3 urządzenia razem. Więc może pomysł CD do DRA-100 nie jest aż tak zły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.