Skocz do zawartości
IGNORED

CA seria AZUR - modele 340A i 340C

Pocz

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe dlaczego nic w prasie na ten temat nie piszą. W sklepach też nie widziałem. Może będzie na AS04?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/12591-ca-seria-azur-modele-340a-i-340c/

Dla kogoś kto ma mniej pieniędzy a chce mieć coś dp grania. Pytanie tylko do jakiego poziomu cen mozna zejść aby jeszcze dany sprzęt można było kreślić mianem "hi-fi". Ceny 300 nie znam. Co ciekawe nic nie pisza też o tym niektóre :- ) magazyny, które dotychczas polecały tę markę.

Wiam, słyszałem że zagranicą jest dostępny w cenie ok 270 Euro za klocek. Kolega też szukał. Powiadał że jest duże podobieństwo do 540, lecz nie ma pilota. Nie wiem czy to prawda.

Pozdrawiam

piachU

Wg strony, która jest na początku wątku to zarówno wzmacniacz jak i odtwarzacz CD mają pilota.

A 270 EUR przy obecnym kursie to brzmi sensownie. Pytanie ile by kosztowało u nas ...

Zresztą kupować w ciemno bez odsłuchu to też trudno (a'propos zakupów u naszych sąsiadów).

Produkcji czegokolwik poniżej CA640 powinni zabronić.

IMO bez sensu mieć 3 CD z przedziału 1-2k... a jeśli róznica w brzmeniu miedzy 340 a 540 jset taka jak miedzy 540 a 640 to ja nie wiem do kogo jest skierowana ta oferta... tak renowmowanego producenta :(

Normalnie jakiś wyścig jak z amplitunerami AV...

A jeśli różni się tylko pilotem to proponuje sie rozejrzeć wsród posiadaczy systemów azur... jeden im zwykle jest niepotrzebny :-)

Pozdrawiam

Faktycznie pilot na stronie producenta jest, różnią się specyfikacją. 540 jest mocniejsza, mniejsze THD itd. Ale jak gra nie mam pojęcia. Cena to bank 270 Euro kolega potwierdził.

Pozdrawiam

piachU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.