Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon HK 970 / HK 980 - czy to jest to samo?

pod_innym_nickiem

Rekomendowane odpowiedzi

Czym różnią się wzmacniacz Harman Kardon HK 970 od Harman Kardon HK 980?

Czy 980 to po prostu nowsza wersja czy może to wersja wyższa?

Dane techniczne są identyczne w obu przypadkach. Instrukcja jedynie mówi, że 980 waży o dwa kg więcej - dziwne, być może podali tu wagę wraz z opakowaniem i akcesoriami.

Mam taki głupawy nick, bo osiemnaście lat temu zapomniałem loginu i hasła pod jakim się pierwotnie zarejestrowałem.

980 to faktycznie następna 970. Kiedyś miałem okazje testować obydwa egzemplarze. 970 pracowala przez 10 godzin bez przerwy i było wszystko wporzadku natomiast 980 przy probie regulacji balancu okazywalo sie ze sa przebicia na drugi kanał. To znaczy całkowicie przelączneie na kolumne lewą dawało w prawej ten sam dzwiek tylko bardzo cichy. Sprawdziłem na dwóch egzemplarzach i było to samo :/

Uwazam to za niezbyt dobre. Pod względem dzwiekowym oba mi się podobały. Miały rezerwy prądowe i potrafiły dobrze kontrolować bas.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.