Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki cena ok 250zł

Kędzior86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam słuchawek do muzyki w okolicach 250zł.

Będę ich używał w większości do słuchania muzyki i troszke do grania

podłączenie do PC zintegrowana karta dźwiękowa + ewentualnie mogę podpinać DAC breeze Audio cm6631

od czasu do czasu podpiął bym je też do Topaz sr10 ale to rzadko, raczej z ciekawości żeby sprawdzić jak grają.

Słucham różnej muzyki, ale z pc to przeważnie jakiś house, rap, rock i reszta po trochu;)

lubię w muzyce wyłapywać "szczegóły" a więc słyszeć wyraźnie dany dźwięk i przyjemny basik który nie zalewa reszty.

wiem że budżet skromny to wodotrysków pewnie niebędzie ale mimo to chciałbym wybrać jak najlepszy z możliwych sprzętów.

modele słuchawek które mnie zaciekawiły to: (niestety niemiałem okazji ich posłuchać więc kieruje mna tylko to co udało mi się wyczytać na intenecie)

1. SENNHEISER HD 429

2. Audio-Technica ATH-M20x

3. Takstar HD6000 - te niestety przekraczaja trochę budżet

4. AKG K 99 PERCEPTION

5. SENNHEISER PC 320

6. AUDIO-TECHNICA ATH-AX3IS chociaż tutaj jest bardzo krótki kabel

0

https://www.audiostereo.pl/topic/126261-s%C5%82uchawki-cena-ok-250z%C5%82/

Zwróć uwagę na Koss ur 40, w muzyce spisują się świetnie,masa szczegółów i przestrzeń. Nadają się również do gier ze względu na świetne pozycjonowanie.Miałem Creative Aurvana Live nie polecam, zamulone,grają bardziej w środku głowy. Teraz mam Kossy i Beyerdynamic dt 990pro i powiem że częściej sięgam po Kossy. Stosunek ceny do jakości wyśmienity.

kupiłem superluxy hd 681.

Posłuchałem kilku zestawów w sklepie i uznałem że do moich potrzeb czyli głównie pc starczą właśnie takie słuchawki.

póki co jestem zadowolony, dobrze słychać szczegóły. Jedynie co to trochę za mocny bas ale myślę że to da się w ustawieniach zmniejszyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.