Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do 2,5k do ampli Yamaha RS 300

topid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałem się dowiedzieć jakie kolumny podłogowe doradzacie do 2,5k do ampli Yamaha RS 300?

Pokój około 22 m^2. Mają służyć do wszystkiego czy do filmów i muzyki różnej.

Myślałem nad roth oli ra4, indiana line tessi 560, monitor audio, czy energy rc30 lub jakieś używane cantony, dali.

Nie wiem jak gra Twoja Yamaha ale zamiast oli roth ra4 polecę Ci melodike bl40 to starszy ale bardziej udany model który kiedyś był sprzedawany jako roth oli 40. Z MA to w tej cenie dostaniesz rx6, to też bardzo fajne kolumny.

Z Yamaha dobrze zgrywa się Xavian, w Q21 jest wyprzedaż, także mogę polecić coś ze stajni V.A.( w miarę bezpieczne połączenie). Wszystko musisz poprzeć odsłuchem, czy będą kolumny spełniać Twoje oczekiwania, ponieważ każdy ma inne preferencje brzmieniowe.Z Twoich propozycji powinny pod pasować Dali, i Indiany, M.A. moim zdaniem z Yamaha może być za ostro, ale to

moje zdanie.Posłuchaj swoich faworytów przed kupnem żeby nie zaliczyć wtopy, bo każdy jednak..... jak wyżej napisałem.

Udanych poszukiwań. Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.