Skocz do zawartości
IGNORED

8 calowe glosniki 500zl/szt OZ

Bumpalump

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam nowych glosnikow w miejsce moich starych Visatonow W200S

Moze wydac sie dziwnym ale podstawowym kryterium jest to aby mialy ok 230mm srednicy montazowej bo akurat tyle mam wyfrezowane w obecnych obudowach

Budzet to 500zl na sztuke, beda graly w komorach zamknietych 35L, bardzo niskie podzialy w ukladzie 3.5 droznym, jesli glosnik bedzie tego wart to moze byc nawet do 600zl za szt

Generalnie bdb pasowal by np TIW 200xs ale wtedy zostaje mi 10mm luzu

Wciaz jestem zadowolony z obecnej konfiguracji ale po prostu czas zrobic cos nowego.

Dlaczego w dalszym ciagu rzezbie w tych paczkach? bo zrobienie nowych na zamowienie mocno nadszarpnie budzet, a moj sprzet i umiejetnosci pozwalaja tylko na wykonywanie prototypow obudow do projektow :) dlatego paczki musialbym zrobic na zamowienie.

https://www.audiostereo.pl/topic/126769-8-calowe-glosniki-500zlszt-oz/

Cześć

Przychodzi mi do głowy tylko SS 26W-4534600 ,albo Peerless sls 10,oba przetworniki doskonale grają w OZ ,tyle że u mnie w większym litrażu,35 litrów może być trochę za mało.

Pytanie było raczej w kwestii ogólnej jakości tego głośnika, bo przy DSP jeszcze łatwiej dostosować niż przy pasywce.

Zalezy czego oczekujesz, potrafi wytworzyc ogromne cisnienie, nadaje sie zarowno do 3way jak i na suba, ogromny apetyt na prad

Takie bazgrolenie na forum to o dupę potłuc...

Dawaj telefon! na priv pierunem do Ciebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

: )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.