Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny - kto zrobi w wawie i za ile?

jack_sparrow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym zlecic komus zrobienie dla mnie kolumn. Nie jestem majsterkowiczem i nie chodzi mi o porady jak samemu zrobic kolumny, moze szkoda ale brak mi talentu stolarza ;)

Dosyc istotnym elementem mialby byc wyglad (zona), oczywiscie nie chodzi mi o znaczki avance ale chcialbym aby stolarka byla profesjonalna.

Jesli jest to mozliwe chcialbym abyscie mw. wycenili mi takie zamowiaenie, musze sie przygotowac finansowo. Chcialbym sie zmiescic w 1500 zl za pare.

Kolumny podlogowe, raczej spore (pokoj ponad 25m2), muzyka to glownie rock, wokalna i troche popu, nic specjalnego. Preferencje brzmienia klasyczne czyli sporo basu i przejrzysta reszta pasma. Co do basu to wolalbym szybki i wyzszy niz potezny i rozlazly :)

Na razie mam amplituner Onkyo ale bede go wymienial na wzmacniacz stereo wiec tak naprawde nie wiem jeszcze z czym maja grac.

Mieszkam w Warszawie, czy mozecie kogos polecic kto moglby sie tym zajac.

pozdrawiam

jack

https://www.audiostereo.pl/topic/12680-kolumny-kto-zrobi-w-wawie-i-za-ile/

Szkoda że w Warszawie, na śląsku miałbyś jak w banku. Zapuść wyszukiwarkę z moim nickiem to sobie pooglądasz zdjęcia. A to na początek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

McGyver

Ukryta Zawartość

Nie, no takie to rzeczywiście więcej, lity dąb i drogie przetworniki... chodziło mi żebyś się zapoznał ogólnie z opiniami, ale za 1500 możesz dostać duże 2,5drożne podłogówki na basach 17,5cm Mission grające lepiej niż, dajmy na to Avance Dana509 czy Tannoy M5, w znacznie solidniejszej obudowie 100% MDF, choć okleina będzie winylowa. W fornirze można zamówić, ale od ok. 2000zł. Może na priva? (w "o mnie").

Acha, możemy pogadać jutro na Audioshow, jest umówione spotkanie:

Ukryta Zawartość

poznasz mnie wg. zdjęcia.

Ukryta Zawartość

Witam, odnośnie Twojego pytania o kolumny - pod Warszawą - jeżeli jesteś zainteresowany - napisz. Poniżej próbka. PZDR

[obrazekLUKASZ-208869_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ian

Kiedy rozbudujesz tą stronkę i czy zamieszczony będzie cennik ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> McGyver

W zasadzie to masz rację, może trochę i szkoda. ale cóż - klient nasz pan...

(dzięki za komplement)

> Frank

Trochę z czasem krótko, ciągle mam w głowie jakieś nowe koncepcje. Wcześniej czy później coś z tego wyjdzie. Prawda jest taka że nie wiem w którą stronę się skierować - czy skoncentrować się tylko na "stolarstwie", czy też nie zainwestować w CLIO i nie pobawić się w temat kompleksowo. Wiesz, jest jeszcze problem odsłuchu - miejsca na harce z frezarką i MDFem mam pod dostatkiem i czuję się w tym dość komfortowo. Uczciwie stawiając sprawę w kwestji pełnego opanowania projektowania zwrotnic muszę jeszcze troche nad sobą popracować.

Jeżeli chodzi o ceny to zapraszam do kontaktu na email - wydaje mi się że są atrakcyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.