Skocz do zawartości
IGNORED

HK 710 czy Philips CD 710?

Dymi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znajomy ma dylemat - nie wie którego CD wybrać. Czy Harman Kardon HK 710 czy tuningowanego Philipsa CD 710 z Allegro (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Będę wdzięczny za wszelkie opinie.

Aha - będzie to grać z Harmanem PM 635, a kolumny - jeszcze nie wiadomo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/12689-hk-710-czy-philips-cd-710/

Człowiek który sprzedaje philipsa jest ostatnim złodziejem i na dodatek kłamcą ( w tym i bliźniaczych modelach siedzi TDA1545, a nie TDA1543 ). Więc tego sprzedawcy unikaj. Za takie pieniądze powinieneś dostać od gościa philipsa z dodatkowym(oddzielnym) zasilaniem do analogowej części i odzielnym do cyfrowej.

Jak chcesz mogę Ci podać kilka modeli philipsa(część pod marką Marantz ) opartych o tą samą płytę główną ( można je kupić za 60 - 120 zł, więcej nie warto dawać ).

H/K fajne cedeki robił, ale tak samo jak yamaha(też fajne cedeki) badziewne transporty do swoich sprzętów wkładał...

witam

ten kolega to ja ;] i mam dalej pytanie dziwie mnie opinia o sprzedajacym bo slyszalem wiele dobrych slow o nim ale co ew innego mozecie polecic z dobrych CD w przedziale cenowym ok 150-200 zl niemusi posiadac pilota chociaz bylby milym atutem podlaczony bedzie do harmana PM 635 polaczone to bedzie Interkonektem PROFIGOLD PGA4200 kolumny to narazie (wstyd sie przyznbac ale niekazy ma kase) STX 2 drozne o mocy 150 W . Jesli chodzi o preferencje muzyczne to glownie house czasem kaies fajne melodyjni do milej kolacji ale to zadziej ;]

pozdrawiam czekam na odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.