Skocz do zawartości
IGNORED

Wyjście USB z TV na DAC

qot

Rekomendowane odpowiedzi

OK - rozumiem ironię w wypowiedzi, ale...

TV sony (który posiadam) ma wyjście USB 2.0 do połączenia z dyskiem, na który może nagrywać programy - wiec teoretycznie ma możliwość przesyłania danych w "obie strony". Mnie się nie udało połączyć ze swoim DACem - ale może to ta kwestia, że on wymagałby jakiś driverów (tak jest w PC) - zastanawiałem się tylko czy TO MOŻLIWE... ;P

może to ta kwestia, że on wymagałby jakiś driverów (tak jest w PC)

A no właśnie..na tym polega elastycznosc komputera - robisz co chcesz (no prawie)

Taki TV choc to tez teraz komputer ale sztywne ramy producenta ktory pozwala na to co pozwala nie umożliwią już nic więcej.

Niekiedy ludzie jakies hacki czynią (mozliwość podłączenia zwyklej kamerki USB za 40zl zamiast dedykowanej za pincet , rootowanie w róznych celach) ale to nieczęste przypadki.

Zostaje więc tylko puszczenie z Toslinka do DACa.

Nie ma mozliwosci, mam tv Sony ktory ma funkcje ktore opisujesz. Tylko optyk.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.